‘Construïm en Femení’ i ‘Camí de la Solidesa’ finalitzen l’edició 2020

21/07/2020 - 12:07

El proper divendres 24 de juliol se celebrarà la cloenda del programes Lidera en ESS.

La sessió inclourà tant l’entrega de premis del Camí de la Solidesa com l’acte de finalització del programa Construïm en femení. Els premis es lliuraran als millors plans d'empresa amb viabilitat que incorporin valors i principis de l'ESS i als millors projectes d'enfortiment.

El programa Construïm en femení, és un programa de formació per a projectes d’emprenedoria en Economia Social i Solidària emmarcat en LIDERA. Aquest cerca impulsar iniciatives d’emprenedoria cooperativa, social i solidària impulsades per dones. A més, facilita a les participants acompanyament i formació en les diferents fases del desenvolupament del seu projecte i les recolza oferint un programa de formació amb visió de gènere.

Aquesta edició va trobar el seu inici al mes de gener i, tot i la situació viscuda arrel de la covid-19, ha comptat amb una molt bona participació. Els projectes que han participat han estat:

Pel que fa al Camí de la Solidesa, és un programa que pretén acompanyar i enfortir organitzacions d’Economia Social i Solidària, o bé gestionades i liderades per dones, o bé que vulguin apostar per formar treballadores en càrrecs de responsabilitat. La Vª edició va finalitzar el 16 de juny mitjançant la celebració del seu acte de cloenda a través de Microsoft Teams. L’entrega de premis, però, va quedar posposada. Així, coneixerem el nom de les organitzacions premiades d’ambdós programes en el mateix dia. Les organitzacions participants d’aquesta edició han estat:

L’acte tindrà lloc de manera online i es celebrarà aquest divendres, el 24 de juliol, de 10 a 12:30 del matí. Per inscriure-us i poder-hi assistir, cliqueu aquí.

Altres notícies destacades

L’Alcaldessa i la Ministra de Treball i Economia Social visiten la incubadora d’innovació sòcio-econòmica de la ciutat

18/09/2020 - 17:55

Dins la visita institucional de la Ministra i l'Alcaldessa a diverses iniciatives municipals.

4rta edició del BAM Cultura Viva a Fabra i Coats

17/09/2020 - 16:29

De nou, les propostes musicals de la cultura comunitària i l’economia social i solidària a les festes de la Mercè.

Ampliat el termini per sol·licitar l'ajut per a la rebaixa del lloguer de locals comercials, també per l'ESS

17/09/2020 - 10:43

AJUDES. Es pot sol·licitar fins el 3 de novembre, també per entitats comercials de l'ESS.