ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

22/07/2020 - 15:24

Fem front a la crisi amb l’Economia Social i Solidària.

Cicle virtual per donar a conèixer exemples d'organitzacions que hagin hagut d'adaptar-se en temps de covid, així com reflexionar sobre els problemes i les possibles solucions.

El proper 29  de setembre s’iniciarà ConversESS de Tardor , un cicle d’activitats creat per Barcelona Activa amb l’objectiu d’adquirir una visió més àmplia dels efectes causats per la pandèmia a través de les experiències i testimonis dels convidats a les sessions, pertanyents a organitzacions de l’àmbit de l’ESS.

L’objectiu principal és seguir els valors de l’Economia Social Solidària com a impulsora de nous models de gestió més sostenibles, col·laboratius i propers a l’entorn, així com la seva implementació als sistemes productius locals.

En aquest cicle, en format de taules rodones, hi assistiran entre dues i tres entitats externes per taula com VanWoow, Bildi Grafiks o La Clara Comunicació, que compartiran les seves experiències amb la resta d’assistents. Les entitats encarregades de la formació, Colectic, BaraBara Educació i Facto, moderaran i ampliaran els continguts aportats per les participants, així com també s’encarregaran de la resolució d’aquells dubtes que puguin sorgir durant el transcurs de les sessions.

Totes les activitats tindran una durada de 90 minuts, i tant la sessió inaugural com a la cloenda combinaran presencialitat per part de les entitats encarregades de dur a terme les ponències amb l’assistència telemàtica habilitada per a l’alumnat. És a dir, mentre les participants a les activitats es trobaran enregistrant-se en directe juntes físicament al mateix espai, les assistents seguiran virtualment les sessions.

Podeu inscriure-us a la sessió clicant al següent enllaç: ConversESS de Tardor. Aula Virtual.

Altres notícies destacades

4rta edició del BAM Cultura Viva a Fabra i Coats

17/09/2020 - 16:29

De nou, les propostes musicals de la cultura comunitària i l’economia social i solidària a les festes de la Mercè.

Ampliat el termini per sol·licitar l'ajut per a la rebaixa del lloguer de locals comercials, també per l'ESS

17/09/2020 - 10:43

AJUDES. Es pot sol·licitar fins el 3 de novembre, també per entitats comercials de l'ESS.

Les sancions als vehicles no aptes per circular per la ZBE s’aplicaran a partir del 15 de setembre

14/09/2020 - 12:25

Mobilitat i transports. L'esclat de la pandèmia va obligar a postergar la data d'entrada en vigor del procediment sancionador de la Zona de Baixes Emissions, cosa que tindrà lloc dimarts 15 de setembre