Crida de participants a MatchImpulsa20 per accelerar l’estratègia digital de l’ESS col·laborativa transversalment feminista

02/06/2021 - 12:54

Economia Social i Solidària. Descobreix la nova convocatòria pel MatchImpulsa 20!

Oberta la convocatòria al programa MatchImpulsa 20, el segon estadi de MatchImpulsa transversalment feminista per a l'acceleració de l'estratègia digital de l'Economia Social i Solidària i Col·laborativa de Barcelona!

 

Ja està oberta la convocatòria al programa MatchImpulsa 20, el segon estadi de MatchImpulsa transversalment feminista per a l’acceleració de l’estratègia digital de l’Economia Social i Solidària i Col·laborativa de Barcelona. Les participants podran gaudir de mentories, assessorament prèmium i concreció del Mínim Producte Viable del seu prototip de plataforma, a més de connexions amb els programes MatchTech, MatchIgualtat i MatchUniversitat. Aquest programa tindrà oberta la convocatòria fins el 13 de juny inclòs i s’executarà del 25 de juny al 30 de setembre del 2021.

MatchImpulsa 20 va dirigit a empreses i organitzacions que vulguin repensar i madurar la seva estratègia digital per adaptar el seu model d’organització al teletreball i, a més, vulguin desenvolupar la seva activitat empresarial a través de plataformes digitals, que garanteixin la inclusivitat, l’equitat de gènere i els valors i pràctiques transformadores.

Les empreses i organitzacions seleccionades disposaran d’una bossa de 24 hores en:

  • Sessions de formació (6 hores) i enxarxament (4 hores)
  • Assessories prèmium amb experts tecnològics (MatchTech) i professionals amb experiència en models de negoci sostenible (4 hores)
  • Sessions per explorar com implementar mesures i plans d’igualtat (MatchIgualtat) (5 hores)
  • Sessions d’acompanyament amb la mentora (5 hores)

Consulta les bases en aquest enllaç per conèixer més a fons els criteris d’accés i presenta-t’hi. Per participar has de formar part de MatchImpulsa +100 i tenir accés al MatchCampus.

Altres notícies destacades

“Nosaltres, des d’ECAS, treballarem perquè la implantació de l’estratègia 2030 estigui connectada al màxim amb iniciatives socials d’atenció a les persones”

14/06/2021 - 10:49

Economia Social i Solidària. Mariona Puigdellivol és la nova directora de la Federació d'Entitats catalanes d'Acció Social, l'ECAS.

Crida d’organitzacions tecnològiques i d’igualtat de gènere per aportar la seva expertesa a MatchImpulsa

14/06/2021 - 08:33

Economia Social i Solidària. 'Matchtech' i 'MatchIgualtat' posen de relleu la perspectiva tranversalment feminista de MatchImpulsa

“Comerç verd”: més productes ecològics i de proximitat als mercats municipals

11/06/2021 - 15:10

Comerç i mercats. Aquest programa qualificarà i identificarà els espais alimentaris que ofereixen aliments locals, de petits productors, ecològics, de pagès i de llotja.