Espai Consum Responsable: xerrades disponibles al Youtube

21/07/2020 - 10:53

Ja estan disponibles les primeres gravacions de xerrades.

Des de mitjans del mes d’abril i durant l’estat d’alarma, l’Espai Consum Responsable i altres equipaments de la ciutat han mantingut els serveis formatius telemàticament amb tallers en streaming. Posem a disposició les gravacions per si no vau poder connectar-vos.

Les activitats de l’equipament Espai Consum Responsable ja estan disponibles al web. Aquelles persones que no hagin pogut seguir-les en viu o que vulguin refrescar algun dels aprenentatges, tenen a la seva disposició els vídeos de les sessions dels diversos cicles de l’equipament municipal. Anirem actualitzant aquest recull amb els diferents enllaços i temàtiques.

1r Cicle d’activitats

2n Cicle d’activitats: Re-pensem el nostre consum #DesDeCasa

  • Presentació de la guia “12 passos per un càtering+ sostenible”. Felipe Celis i Gaby Susanna van presentar el passat 26 de maig, una guia en 12 passos per un càtering més sostenible a través de la capacitació dels equips de treball, fent còmplice el comensal i generant consciència! Tot amb l’objectiu d’alimentar el planeta sense carregar-nos-el.
  • Vida lenta i simplicitat voluntària. Xerrada del 2 de juny on es comparteixen diverses propostes de models de felicitat i d´èxit personal i social sostenible, i alternatiu al consumisme i la velocitat i el productivisme avui imperants. Va comptar amb la participació de Toni Lodeiro, Opcions.

Altres notícies destacades

Nova Guia per a Barcelona amb tots els recursos de l’Ajuntament per accelerar la reactivació econòmica

29/09/2020 - 12:15

La guia pràctica recull 55 mesures i serveis per a la reactivació econòmica de la ciutat.

Barcelona Cuida

L'Espai Barcelona Cuida es trasllada al carrer Viladomat

29/09/2020 - 10:47

Cures. Des del 15 de setembre l'equipament donarà servei al número 127 del carrer Viladomat.

Publicada la resolució provisional de l’Enfortim l’ESS

28/09/2020 - 12:34

Les entitats tenen fins el 13 d’octubre per fer al·legacions i modificacions.