Espai Consum Responsable: xerrades disponibles al Youtube

21/07/2020 - 10:53

Ja estan disponibles les primeres gravacions de xerrades.

Des de mitjans del mes d’abril i durant l’estat d’alarma, l’Espai Consum Responsable i altres equipaments de la ciutat han mantingut els serveis formatius telemàticament amb tallers en streaming. Posem a disposició les gravacions per si no vau poder connectar-vos.

Les activitats de l’equipament Espai Consum Responsable ja estan disponibles al web. Aquelles persones que no hagin pogut seguir-les en viu o que vulguin refrescar algun dels aprenentatges, tenen a la seva disposició els vídeos de les sessions dels diversos cicles de l’equipament municipal. Anirem actualitzant aquest recull amb els diferents enllaços i temàtiques.

1r Cicle d’activitats

2n Cicle d’activitats: Re-pensem el nostre consum #DesDeCasa

  • Presentació de la guia “12 passos per un càtering+ sostenible”. Felipe Celis i Gaby Susanna van presentar el passat 26 de maig, una guia en 12 passos per un càtering més sostenible a través de la capacitació dels equips de treball, fent còmplice el comensal i generant consciència! Tot amb l’objectiu d’alimentar el planeta sense carregar-nos-el.
  • Vida lenta i simplicitat voluntària. Xerrada del 2 de juny on es comparteixen diverses propostes de models de felicitat i d´èxit personal i social sostenible, i alternatiu al consumisme i la velocitat i el productivisme avui imperants. Va comptar amb la participació de Toni Lodeiro, Opcions.

Altres notícies destacades

Coneix i forma’t en Economia Social i Solidària amb Barcelona Activa

11/06/2021 - 11:30

Economia Social i Solidària. L'oferta formativa estable s’estructura en quatre blocs: comunicació, gestió d’organitzacions, fiscalitat i finançament i tendències i oportunitats.

Barcelona Activa reactiva el servei d’assessorament especialitzat en el tèxtil sostenible i les cures

11/06/2021 - 11:17

Economia Social i Solidària. El programa ofereix una diagnosi inicial, un assessorament i una metodologia a seguir.

Activitats de juny i juliol de l'Espai Consum Responsable

07/06/2021 - 13:47

Economia Social i Solidària. Descobreix les activitats de juny i juliol proposades per l'Espai Consum Responsable.