Espai Consum Responsable: xerrades disponibles al Youtube

21/07/2020 - 10:53

Ja estan disponibles les primeres gravacions de xerrades.

Des de mitjans del mes d’abril i durant l’estat d’alarma, l’Espai Consum Responsable i altres equipaments de la ciutat han mantingut els serveis formatius telemàticament amb tallers en streaming. Posem a disposició les gravacions per si no vau poder connectar-vos.

Les activitats de l’equipament Espai Consum Responsable ja estan disponibles al web. Aquelles persones que no hagin pogut seguir-les en viu o que vulguin refrescar algun dels aprenentatges, tenen a la seva disposició els vídeos de les sessions dels diversos cicles de l’equipament municipal. Anirem actualitzant aquest recull amb els diferents enllaços i temàtiques.

1r Cicle d’activitats

2n Cicle d’activitats: Re-pensem el nostre consum #DesDeCasa

  • Presentació de la guia “12 passos per un càtering+ sostenible”. Felipe Celis i Gaby Susanna van presentar el passat 26 de maig, una guia en 12 passos per un càtering més sostenible a través de la capacitació dels equips de treball, fent còmplice el comensal i generant consciència! Tot amb l’objectiu d’alimentar el planeta sense carregar-nos-el.
  • Vida lenta i simplicitat voluntària. Xerrada del 2 de juny on es comparteixen diverses propostes de models de felicitat i d´èxit personal i social sostenible, i alternatiu al consumisme i la velocitat i el productivisme avui imperants. Va comptar amb la participació de Toni Lodeiro, Opcions.

Altres notícies destacades

Banner subvencions turisme i oci CAT

Nous ajuts per a empreses de turisme i oci

29/07/2021 - 08:00

Ajuts. L’Ajuntament de Barcelona obre una nova línia de subvencions extraordinàries per ajudar a les empreses dels sectors del turisme i l’oci davant la crisi provocada per la COVID-19.

m1-Enfortim-BANNER-252x252px_CAT

Publicació de la resolució provisional d’ENFORTIM ESS 2021

19/07/2021 - 08:57

Economia Social i Solidària. Del 20 de juliol al 2 d'agost les organitzacions beneficiàries poden presentar la documentació requerida

fotoestrategiaESSBCN2030

Barcelona presenta l’Acord de Ciutat per a l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària 2030

14/07/2021 - 15:06

Economia Social i Solidària. El nou Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària 2021-2023, alineat a l’Estratègia #ESSBCN2030