Espai Consum Responsable: xerrades disponibles al Youtube

21/07/2020 - 10:53

Ja estan disponibles les primeres gravacions de xerrades.

Des de mitjans del mes d’abril i durant l’estat d’alarma, l’Espai Consum Responsable i altres equipaments de la ciutat han mantingut els serveis formatius telemàticament amb tallers en streaming. Posem a disposició les gravacions per si no vau poder connectar-vos.

Les activitats de l’equipament Espai Consum Responsable ja estan disponibles al web. Aquelles persones que no hagin pogut seguir-les en viu o que vulguin refrescar algun dels aprenentatges, tenen a la seva disposició els vídeos de les sessions dels diversos cicles de l’equipament municipal. Anirem actualitzant aquest recull amb els diferents enllaços i temàtiques.

1r Cicle d’activitats

2n Cicle d’activitats: Re-pensem el nostre consum #DesDeCasa

  • Presentació de la guia “12 passos per un càtering+ sostenible”. Felipe Celis i Gaby Susanna van presentar el passat 26 de maig, una guia en 12 passos per un càtering més sostenible a través de la capacitació dels equips de treball, fent còmplice el comensal i generant consciència! Tot amb l’objectiu d’alimentar el planeta sense carregar-nos-el.
  • Vida lenta i simplicitat voluntària. Xerrada del 2 de juny on es comparteixen diverses propostes de models de felicitat i d´èxit personal i social sostenible, i alternatiu al consumisme i la velocitat i el productivisme avui imperants. Va comptar amb la participació de Toni Lodeiro, Opcions.

Altres notícies destacades

Informe ‘La política pública de foment de l’ESS a Barcelona (2016-2019)’

05/08/2020 - 09:58

És un cas d’estudi sobre el foment de l’ESS de l’Ajuntament de Barcelona.

Ampliació del Fons de Crèdit Municipal per l’ESS

03/08/2020 - 12:06

Els convenis amb Coop57 i Fundació Fiare suposen 4 milions de finançament

ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

22/07/2020 - 15:24

Cicle d’activitats per parlar sobre les conseqüències de la covid-19.