Ets una entitat i vols participar en la Setmana de l'Alimentació Sostenible?

27/05/2021 - 13:38

Economia Social i Solidària. Si ets una entitat que treballa per l'alimentació sostenible a Barcelona, t'invitem a participar en la programació de la Més Setmana de l’Alimentació Sostenible.

Si ets una entitat de Barcelona que treballa per a l'alimentació sostenible, t'invitem a participar en la programació de la Més Setmana de l’Alimentació Sostenible: cicle d’activitats arreu de la ciutat vinculades a l’Alimentació Sostenible, organitzades i programades per les entitats i agents de la ciutat.

 

Del 15 al 24 d’octubre a Barcelona es celebrarà la Setmana de l’Alimentació Sostenible, en el marc del Fòrum Global del Pacte de Milà, amb activitats diverses  entorn a l’alimentació sostenible i la necessitat de transformar el sistema alimentari perquè sigui més sa, just i sostenible, així com per a posar en valor i donar a conèixer a la ciutadania iniciatives i projectes que fomenten l’alimentació sostenible.

És una bona oportunitat per tal que entitats i organitzacions visibilitzeu la vostra tasca per al foment de l’alimentació sostenible, per això us animem a participar a la MÉS SETMANA, que formarà part de la Setmana d’Alimentació Sostenible, amb les vostres activitats, ja siguin les que ja esteu desenvolupant com altres de nova programació i/o creació. 

Què us oferim? 

  • Programació conjunta i campanya de comunicació de la Setmana de l’Alimentació Sostenible, amb elements de comunicació comuns.
  • Coordinació de la programació de totes les activitats (per la difusió).
  • Facilitació d’eines per l’avaluació.
  • Resolució de dubtes, preguntes i altres necessitats que puguin sorgir.

Què implica? 

  • Compromís de realitzar l’activitat proposada (que estarà inclosa en el programa general).
  • Realitzar l’activitat amb els recursos propis.
  • Amplificar la difusió de la Més Setmana i de la vostra activitat.
  • Realitzar l’avaluació de l’activitat.

US HI SUMEU?

Si voleu sumar-vos al projecte, inscriviu la vostra activitat a través d’aquest enllaç. Teniu temps fins el dia 11 de juny. Us esperem!

 

Altres notícies destacades

“Nosaltres, des d’ECAS, treballarem perquè la implantació de l’estratègia 2030 estigui connectada al màxim amb iniciatives socials d’atenció a les persones”

14/06/2021 - 10:49

Economia Social i Solidària. Mariona Puigdellivol és la nova directora de la Federació d'Entitats catalanes d'Acció Social, l'ECAS.

Crida d’organitzacions tecnològiques i d’igualtat de gènere per aportar la seva expertesa a MatchImpulsa

14/06/2021 - 08:33

Economia Social i Solidària. 'Matchtech' i 'MatchIgualtat' posen de relleu la perspectiva tranversalment feminista de MatchImpulsa

“Comerç verd”: més productes ecològics i de proximitat als mercats municipals

11/06/2021 - 15:10

Comerç i mercats. Aquest programa qualificarà i identificarà els espais alimentaris que ofereixen aliments locals, de petits productors, ecològics, de pagès i de llotja.