Finalitza la V Edició del Programa Camí de la Solidesa

17/06/2020 - 12:35

S’han acompanyat a onze empreses gestionades i liderades per dones.

La cinquena edició del programa ha estat co-gestionat per Barcelona Activa i el Col·lectiu Ronda i ha suposat l’acompanyament i enfortiment durant vuit mesos d’onze projectes de la ciutat. Tot i la situació de la covid-19, Camí de la Solidesa ha complert els seus objectius.

El passat 16 de juny a les 10:30 va tenir lloc la cloenda de la V Edició del Camí de la Solidesa de Barcelona Activa, el programa d’acompanyament i enfortiment d’organitzacions d’Economia Social i Solidària gestionades i liderades per dones o bé que vulguin apostar per formar treballadores en càrrecs de responsabilitat. Després de 8 mesos acompanyant les 11 empreses participants de la mà del Col·lectiu Ronda, tot oferint eines, idees i recursos necessaris, s’ha arribat el final del procés.

Aquesta ha estat una Cloenda poc convencional, ja que no ha pogut celebrar-se de manera presencial -com era d’imaginar prenent en consideració l’excepcionalitat de la situació en la què ens trobem-, però, tot i haver tingut lloc de forma virtual, les organitzacions  han participat de  forma activa.

Les empreses que han participat en aquesta edició, un total d’11 organitzacions, han tingut quatre minuts respectivament per presentar-nos els seus projectes i l’evolució que han patit arrel d’involucrar-se en el programa. En aquesta edició  han participat organitzacions de sectors  tan diversos com l’agroecologia, el desenvolupament web o de prestació de serveis de cures. Podeu  visitar els seus  webs:

En aquesta edició passada, els projectes d’enfortiment realitzats durant el programa tenen l’oportunitat d’optar a un premi que valora tant la intercooperació com l’impacte social, ambiental i de bon govern. Durant la jornada, el jurat, format per dones referents del món de l’ESS i de diferents departaments de Barcelona Activa, ha tingut l’oportunitat de valorar les presentacions i compartir informació respectiva als projectes amb les participants i viceversa. La comunicació del projecte o projectes  guanyadors i l’entrega de  premis tindrà  lloc al setembre, per tal de poder la realitzar-la de forma presencial.

Altres notícies destacades

Ampliació del Fons de Crèdit Municipal per l’ESS

03/08/2020 - 12:06

Els convenis amb Coop57 i Fundació Fiare suposen 4 milions de finançament

ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

22/07/2020 - 15:24

Cicle d’activitats per parlar sobre les conseqüències de la covid-19.

Activitats i formacions ESS de juliol i setembre

21/07/2020 - 12:27

Continuen els tallers i sessions virtuals per entitats i emprenedoria.