Forma’t en ESS amb Barcelona Activa: comunicació, gestió d’organitzacions, fiscalitat i finançament, tendències i oportunitats

11/11/2021 - 15:22

La programació formativa va destinada tant a projectes d’emprenedoria com a empreses més consolidades

La formació es realitza tant de manera virtual com presencialment a InnoBA. Barcelona Activa continua oferint càpsules formatives de curta durada i de manera gratuïta per tal d’impulsar projectes emprenedors o consolidar-ne d’existents. L'oferta formativa estable s’estructura en quatre blocs.

Barcelona Activa continua oferint càpsules formatives de curta durada i de manera gratuïta per tal d’impulsar projectes emprenedors o consolidar-ne d’existents. Aquestes activitats es duen a terme tant en format monosessió (en una única sessió), com en multisessió (en més d’un dia o sessió).

L’oferta formativa estable s’estructura en quatre blocs. BaraBaraEducació es fa càrrec de les que estan relacionades en la gestió d’organitzacions i en les tendències i oportunitats. Les formacions sobre comunicació les duu a terme Colectic i finalment, les que tenen a veure amb fiscalitat i finançament són impartides per Facto.

Podeu conèixer la programació del darrer trimestre (octubre-desembre) en aquest calendari. I doneu una ullada a tota l’oferta formativa, segons les teves necessitats:

  • Empresa, per a empreses constituïdes.
  • Emprenedoria, per a projectes emprenedors i joves empreses.

L’objectiu de les mateixes formacions és donar eines i continguts sobre  les  diferents temàtiques i que  poden ser  complementades de  manera individualitzada pel SAESS. Es programen de manera trimestral i tenint en compte el recull de necessitats dels tècnics i les peticions de les persones que participen en la nostra oferta formativa.

Altres notícies destacades

548x280px_2021_1amb groc nou termini

Ampliat el termini per participar al Premi a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

15/11/2021 - 12:23

. El nou període per presentar candidatures és del 17 de novembre al 16 de desembre de 2021.

“El PIESS és l’aterratge del full de ruta que ens marca l'estratègia”

15/11/2021 - 10:22

. Entrevista amb la Directora de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Ester Vidal Pujol- Xicoy.

towfiqu-barbhuiya-joqWSI9u_XM-unsplash

Renovat el conveni entre l’Ajuntament i Coop57 per facilitar el finançament de les empreses i entitats d’ESS

15/11/2021 - 09:47

. En el període 2017-2020, s’han formalitzat 56 operacions per valor de 2.678.481 €.