InnoBA reactiva els recursos de suport a l’ESS i la Innovació Socioeconòmica

07/09/2020 - 17:04

Barcelona Activa torna a obrir l’equipament al setembre física i virtualment

L’equipament és un referent de l’ESS i la Innovació socioeconòmica a Barcelona i ajuda a donar visibilitat i apropar els diferents recursos, activitats, programes, tallers i formacions disponibles a la ciutat relacionats amb l’ESS.

 

InnoBa s’adreça tant a aquelles persones i organitzacions que volen tenir un primer contacte amb l’Economia Social i Solidària, com a les que ja tenen projectes en marxa. A més, compta amb dos serveis específics per fomentar l’emprenedoria i la innovació socioeconòmica amb totes les facilitats.

El PAO: El punt d’acollida i orientació

És la porta d’entrada als serveis i activitats que ofereix Barcelona Activa l’àmbit de l’Economia Social i Solidària i la Innovació Socioeconòmica. Adreçat a tota la ciutadania, a través del PAO podeu conèixer les possibilitats que ofereix l’ESS a la vostra idea, projecte o organització. A més, aquelles persones, entitats o escoles que vulguin conèixer o aprofundir en l’ESS, poden participar en les múltiples activitats i programes que es desenvolupen tant en l’àmbit educatiu com en l’ocupació.

Es poden fer consultes a través de la bústia (innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat), per telèfon al 933 203 404, o bé demanar cita prèvia per ser atesos de manera presencial a InnoBA, al carrer Perú nº52.

La CoAgenda: la plataforma web col·laborativa on conèixer tot el que està passant d’innovació socioeconòmica

Arriba setembre i comencem un nou curs ple d’incerteses sobre el futur més pròxim arran de la crisi de la covid 19 però, alhora estem amb il·lusions renovades i amb ganes de seguir enfortint l’ESS a la ciutat.

La CoAgenda està més activa que mai. Les entitats i iniciatives poden difondre les seves activitats (formacions, tallers, sessions informatives, xerrades, altres esdeveniments, etc.) com compartir serveis o recursos elaborats i que es poden consultar en format online. Les activitats poden ser presencials o virtuals, ja que hem adaptat la CoAgenda al context postcovid.

A més de la secció de destacats i el cercador, com a novetat enguany, s’han agrupat tots els continguts publicats en dues seccions diferenciades: en una, s’hi troban totes les activitats que tindran lloc en el proper mes i, en l’altre, hi ha tant serveis i recursos en línia com activitats de llarga durada en el temps.

A dia d’avui, la CoAgenda ronda les 120 publicacions mensuals i compta amb més d’una setantena d’entitats enxarxades. Aproximadament visiten el web un miler de persones usuàries de manera mensual, es fan més d’un miler de visualitzacions de la pàgina i la durada mitjana de les sessions és entorn els quaranta segons.

Si sou una organització de l’ESS i voleu publicar activitats, podeu fer-ho en aquest enllaç. També podeu sincronitzar l’RSS de les vostres agendes d’activitats per automatitzar el procés. Si teniu qualsevol dubte, demaneu un cop de mà a coagenda@barcelonactiva.cat.

Altres notícies destacades

Barcelona ReAct, diàleg per reactivar una ciutat més competitiva i resilient

17/03/2021 - 15:19

Ajuntament. Del 13 al 16 d’abril, la ciutat reuneix més d’un centenar de veus de referència locals i internacionals.

Barcelona Activa obre el programa 'Impulsem el que fas' amb una línia per subvencionar iniciatives d’ESS a la ciutat

07/04/2021 - 09:38

Economia Social i Solidària. Impulsem el que fas arriba a la cinquena edició centrat en l'impuls de la innovació socioeconòmica.

Recursos per presentar els projectes a "Enfortim l’ESS 2021"

06/04/2021 - 09:21

Economia Social i Solidària. Amb aquests manuals podreu guiar-vos per presentar els projectes a Enfortim l'ESS 2021