La 5ª edició de La Comunificadora s'acaba amb una sessió oberta a tot el públic

13/05/2021 - 12:25

Economia Social i Solidària. La darrera sessió de la 5ª edició de La Comunificadora tindrà lloc el dimecres 26 de maig de 17 a 19h.

La sessió 'La Comunificadora. Punt i seguit' serà la darrera d'aquesta 5ª edició del programa de Barcelona Activa per impulsar l'economia col·laborativa procomú. Hi assistiran 10 iniciatives convidades de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària, i estarà oberta a tot el públic.

Arriba el final de la cinquena edició de La Comunificadora, el programa de Barcelona Activa que impulsa iniciatives emprenedores de l’economia col·laborativa amb enfocament procomú, amb la sessió La Comunificadora. Punt i Seguit. En aquesta sessió que tindrà un format obert a tot el públic, es donaran a conèixer els projectes participants de l’edició d’enguany que presentaran les seves iniciatives, els reptes als quals estan fent front i com s’imaginen la seva evolució futura.

Tot seguit, s’obrirà un espai participatiu on les iniciatives convidades i les participants podran plantejar dubtes i fer aportacions i suggeriments directament als projectes.

Hi assistiran 10 iniciatives convidades de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària.

  • Quan? El proper dimecres 26 de maig de 17 a 19:00h.
  • On? En format virtual.
  • El què? Es tracta d’una sessió en que les iniciatives d’economia col·laborativa del programa La Comunificadora presenten les seves experiències reals i dialoguen amb les assistents, per a enriquir-se mútuament.
  • Com? De la mà de de femProcomuns i LabCoop, les participants de l’actual edició de La Comunificadora presentaran primer les seves iniciatives d’economia col·laborativa del procomú a fi de posteriorment rebre aportacions de totes les assistents. Quins aprenentatges podem extreure’n per als nostres propis projectes o idees? Quins consells podem alhora donar-los? Com podem donar-los suport?

Si vols conèixer més sobre l’experiència de formar part de La Comunificadora; si formes part d’una organització o projecte d’emprenedoria de l’àmbit de l’economia col·laborativa orientats a un model procomú o al cooperativisme de plataforma; o si ets una persona interessada en sumar-te o aportar les teves experteses a una iniciativa d’aquest tipus, apunta’t-hi ja aquí.

 

Altres notícies destacades

Fes-li un lloc a la CoAgenda!

22/06/2021 - 10:36

Economia Social i Solidària. Descobreix la CoAgenda de l'Economia Social i Solidària!

“Nosaltres, des d’ECAS, treballarem perquè la implantació de l’estratègia 2030 estigui connectada al màxim amb iniciatives socials d’atenció a les persones”

14/06/2021 - 10:49

Economia Social i Solidària. Mariona Puigdellivol és la nova directora de la Federació d'Entitats catalanes d'Acció Social, l'ECAS.

Crida d’organitzacions tecnològiques i d’igualtat de gènere per aportar la seva expertesa a MatchImpulsa

14/06/2021 - 08:33

Economia Social i Solidària. 'Matchtech' i 'MatchIgualtat' posen de relleu la perspectiva tranversalment feminista de MatchImpulsa