La CoAgenda, una eina web per difondre les vostres activitats de l'ESS

18/12/2019 - 11:47

Difoneu les activitats que organitzeu a l’altaveu de l’ESS, la CoAgenda.

Si formeu part d’una entitat o organització de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) i necessiteu més difusió per les vostres activitats, tallers, jornades o xerrades, podeu publicar-les a la CoAgenda, una eina dissenyada per comunicar les activitats de l’ESS a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través d’una plataforma web (https://coagenda.barcelonactiva.cat)

La CoAgenda és una eina col·laborativa que recull i mostra les activitats que es desenvolupen dins de l’àmbit de l’Innovació Socioeconómica i l’ESS amb un doble objectiu: d’una banda, que serveixi per donar més visibilitat i, de l’altra, que pugui esdevenir una eina de recollida d’informació sobre necessitats i tendències concretes del propi àmbit.

La proposta de disseny i conceptualització de la CoAgenda s’ha desenvolupat de manera col·laborativa entre Barcelona Activa, les organitzacions de l’àmbit participat i Colectic. L’eina es nodreix amb les aportacions i visions d’aquelles que n’han de fer ús.

Què publiquem a la CoAgenda?

Formacions, fires, xerrades i tallers, o assemblees i activitats internes, etcètera.

Com enviar la vostra activitat a la CoAgenda?

És molt fàcil, entreu al web i ompliu el formulari amb el títol, la descripció, dates i horari de l’activitat, el nom i logo de l’entitat organitzadora i l’adreça. La moderadora rebrà un avís automàtic i revisarà l’activitat abans de publicar-la. També es poden recollir automàticament les entrades d’agenda del vostre web. Per això cal que la vostra pàgina web tingui un RSS específic d’agenda.

Qui són els destinataris de la CoAgenda?

L’eina es dirigeix tant a la ciutadania en general, amb interès per la Innovació Socioeconòmica, com a persones emprenedores o membres d’organitzacions de l’ESS amb interès per ampliar els seus coneixements. Les activitats que es publiquen a la CoAgenda poden ser d’interès també per la comunitat educativa que visiten innoBA o que volen acostar als seus centres l’Economia Social i Solidària. Finalment, la CoAgenda es dirigeix amb especial rellevància a les organitzacions de l’ESS i impulsores de la Innovació Socioeconòmica perquè, en definitiva, són les seves activitats les que hi poden aparèixer.

Barcelona Activa impulsa l’eina, assumeix el desenvolupament i dinamitza la plataforma. Per altra banda, treballar per assolir l’objectiu de crear un grup motor amb les organitzacions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària per poder adaptar l’eina i fer-la referent i participativa.

Moltes entitats ja l’estan utilitzant amb excel·lents resultats

Si voleu que les vostres activitats, tallers, jornades, xerrades o el que sigui es publiquin a l’altaveu de la innovació socioeconòmica, és molt fàcil. Només cal omplir el formulari amb les dades i si teniu qualsevol dubte, demaneu un cop de mà a coagenda@barcelonactiva.cat

Més informació

Altres notícies destacades

548x280px_2021_1amb groc nou termini

Ampliat el termini per participar al Premi a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

15/11/2021 - 12:23

. El nou període per presentar candidatures és del 17 de novembre al 16 de desembre de 2021.

“El PIESS és l’aterratge del full de ruta que ens marca l'estratègia”

15/11/2021 - 10:22

. Entrevista amb la Directora de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Ester Vidal Pujol- Xicoy.

towfiqu-barbhuiya-joqWSI9u_XM-unsplash

Renovat el conveni entre l’Ajuntament i Coop57 per facilitar el finançament de les empreses i entitats d’ESS

15/11/2021 - 09:47

. En el període 2017-2020, s’han formalitzat 56 operacions per valor de 2.678.481 €.