La CoAgenda, una eina web per difondre les vostres activitats de l'ESS

18/12/2019 - 11:47

Difoneu les activitats que organitzeu a l’altaveu de l’ESS, la CoAgenda.

Si formeu part d’una entitat o organització de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) i necessiteu més difusió per les vostres activitats, tallers, jornades o xerrades, podeu publicar-les a la CoAgenda, una eina dissenyada per comunicar les activitats de l’ESS a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a través d’una plataforma web (https://coagenda.barcelonactiva.cat)

La CoAgenda és una eina col·laborativa que recull i mostra les activitats que es desenvolupen dins de l’àmbit de l’Innovació Socioeconómica i l’ESS amb un doble objectiu: d’una banda, que serveixi per donar més visibilitat i, de l’altra, que pugui esdevenir una eina de recollida d’informació sobre necessitats i tendències concretes del propi àmbit.

La proposta de disseny i conceptualització de la CoAgenda s’ha desenvolupat de manera col·laborativa entre Barcelona Activa, les organitzacions de l’àmbit participat i Colectic. L’eina es nodreix amb les aportacions i visions d’aquelles que n’han de fer ús.

Què publiquem a la CoAgenda?

Formacions, fires, xerrades i tallers, o assemblees i activitats internes, etcètera.

Com enviar la vostra activitat a la CoAgenda?

És molt fàcil, entreu al web i ompliu el formulari amb el títol, la descripció, dates i horari de l’activitat, el nom i logo de l’entitat organitzadora i l’adreça. La moderadora rebrà un avís automàtic i revisarà l’activitat abans de publicar-la. També es poden recollir automàticament les entrades d’agenda del vostre web. Per això cal que la vostra pàgina web tingui un RSS específic d’agenda.

Qui són els destinataris de la CoAgenda?

L’eina es dirigeix tant a la ciutadania en general, amb interès per la Innovació Socioeconòmica, com a persones emprenedores o membres d’organitzacions de l’ESS amb interès per ampliar els seus coneixements. Les activitats que es publiquen a la CoAgenda poden ser d’interès també per la comunitat educativa que visiten innoBA o que volen acostar als seus centres l’Economia Social i Solidària. Finalment, la CoAgenda es dirigeix amb especial rellevància a les organitzacions de l’ESS i impulsores de la Innovació Socioeconòmica perquè, en definitiva, són les seves activitats les que hi poden aparèixer.

Barcelona Activa impulsa l’eina, assumeix el desenvolupament i dinamitza la plataforma. Per altra banda, treballar per assolir l’objectiu de crear un grup motor amb les organitzacions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària per poder adaptar l’eina i fer-la referent i participativa.

Moltes entitats ja l’estan utilitzant amb excel·lents resultats

Si voleu que les vostres activitats, tallers, jornades, xerrades o el que sigui es publiquin a l’altaveu de la innovació socioeconòmica, és molt fàcil. Només cal omplir el formulari amb les dades i si teniu qualsevol dubte, demaneu un cop de mà a coagenda@barcelonactiva.cat

Més informació

Altres notícies destacades

Enfortim les cures

15/04/2021 - 14:21

Les cures formen part de la vida i per tant han de formar part indestriablement de l'activitat econòmica que ens ocupa.

Barcelona Activa obre el programa 'Impulsem el que fas' amb una línia per subvencionar iniciatives d’ESS a la ciutat

07/04/2021 - 09:38

Economia Social i Solidària. Impulsem el que fas arriba a la cinquena edició centrat en l'impuls de la innovació socioeconòmica.

Recursos per presentar els projectes a "Enfortim l’ESS 2021"

06/04/2021 - 09:21

Economia Social i Solidària. Amb aquests manuals podreu guiar-vos per presentar els projectes a Enfortim l'ESS 2021