La convocatòria ‘Impulsem el que fas’ dóna suport als projectes de l’ESS i d’alimentació sostenible i consum responsable

14/06/2020 - 09:29

El període de presentació de les sol·licituds és del 2 de juny al 2 de juliol de 2020.

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, obre la quarta convocatòria d'ajuts per finançar projectes que impulsin l'economia dels barris.

Es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l’emprenedoria i l’empresa, la innovació socioeconòmica, l’ocupació, la innovació social i digital, el turisme responsable i sostenible i els models agroalimentaris sostenibles i el consum responsable. El període de presentació de les sol·licituds és del 2 de juny al 2 de juliol de 2020.

Des de l’Ajuntament de Barcelona es vol donar suport a aquells projectes que apostin per l’economia social i solidària per a la resolució col·lectiva de les necessitats materials del conjunt dels habitants de Barcelona, donar resposta a l’atur i la precarietat d’importants segments de la població i contribuir als objectius generals de democràcia econòmica i desenvolupament local. Concretament, aquest suport es tradueix en la Modalitat 2. Innovació socioeconòmica i Economia Social i Solidària en sectors estratègics, per finançar projectes que fomentin la innovació socioeconòmica i l’economia social i solidària vinculada al territori i amb dimensió comunitària.

A més, el sector alimentari i els hàbits de consum de la ciutadania són peces fonamentals del sistema econòmic i poden marcar la diferència. L’alimentació sostenible i consum responsable són dues vessant de l’aposta per la salut de les persones i el planeta. També són una gran oportunitat per impulsar les economies locals i sostenibles i prendre consciència dels efectes de les nostres pràctiques de consum. Trobeu aquesta opció en la Modalitat 6. Models agroalimentaris sostenibles i consum responsable, que busca donar suport a projectes o iniciatives socials i/o empresarials (compromeses amb els drets laborals, l’economia local, la sostenibilitat i el clima) que contribueixin a avançar cap un canvi de model de consum més responsable i en especial garantir una alimentació sana, justa i sostenible a la ciutat.

Per a més informació consulteu el següent enllaç.

Altres notícies destacades

Ampliació del Fons de Crèdit Municipal per l’ESS

03/08/2020 - 12:06

Els convenis amb Coop57 i Fundació Fiare suposen 4 milions de finançament

ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

22/07/2020 - 15:24

Cicle d’activitats per parlar sobre les conseqüències de la covid-19.

Activitats i formacions ESS de juliol i setembre

21/07/2020 - 12:27

Continuen els tallers i sessions virtuals per entitats i emprenedoria.