La Direcció de Serveis prestarà els serveis telemàticament

15/03/2020 - 20:30

Tota la informació sobre com comunicar-se amb nosaltres des de dilluns 16 i fins que la situació de l'Estat d'Alarma es reverteixi.

Des de dilluns 16, els equips de la Direcció de Serveis d'Economia Cooperativa, Social i Solidària treballen telemàticament fins nova decisió i, com a mínim, fins divendres 27.

Això significa que totes aquelles gestions i relacions que persones, entitats, empreses i projectes dels àmbits de l’Economia Social i Solidària (ESS), Consum Responsable o Polítiques Alimentàries es podran fer principalment per correu electrònic escrivint a les persones tècniques de referència i amb qui es tracta usualment.

Canals de comunicació específics

Dos casos especials tenen correus específics:

Per atendre tota la informació en relació a la convocatòria ENFORTIM ESS 2020 que s’obre el proper 17 de març: subvencions_ec_solidaria@bcn.cat

Per atendre tot allò general i genèric: comissionat.economiasocial@bcn.cat (si s’escau, des d’aquest es derivarà la comunicació a la persona tècnica que calgui).

Per altra banda, us recomanem anar seguint les nostres informacions actualitzades al canal de twitter @AltresEconomies i a la nostra pàgina web.

Informació sobre la Covid-19

Aprofitem per recordar que podeu accedir a la informació general sobre la Covid-19 a la pàgina de l’Ajuntament de Barcelona.

Hi trobareu Decret per garantir els serveis essencials durant l’estat d’alarma per la Covid-19, informació de serveis on s’explica les mesures aplicades pel consistori per contenir l’expansió del virus, així com informació actualitzada de salut de l’Agència de Salut Pública de Barcelona amb els consells i les recomanacions que s’han de seguir.

Altres notícies destacades

Informe ‘La política pública de foment de l’ESS a Barcelona (2016-2019)’

05/08/2020 - 09:58

És un cas d’estudi sobre el foment de l’ESS de l’Ajuntament de Barcelona.

Ampliació del Fons de Crèdit Municipal per l’ESS

03/08/2020 - 12:06

Els convenis amb Coop57 i Fundació Fiare suposen 4 milions de finançament

ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

22/07/2020 - 15:24

Cicle d’activitats per parlar sobre les conseqüències de la covid-19.