Participació de l’Ajuntament de Barcelona al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores

17/06/2020 - 14:50

Participarà a la confluència de Polítiques Públiques a través de la XMESS.

La Xarxa de Municipis per la Economia Social i Solidària participarà a la sessió virtual sobre Polítiques Públiques del Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) el 26 de juny a les 15h.

En aquest espai, d’aproximadament dues hores, la Xarxa posarà sobre la taula l’experiència dels municipis en la promoció i pràctiques de l’ESS des d’una dimensió local. En Xavi Rubio Cano, representant tècnic de l’Ajuntament de Barcelona a la XMESS, explicarà tres casos concrets de polítiques públiques desenvolupades a municipis catalans, destacant els aprenentatges transferibles i sistematitzats.

A més, hi participaran la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament GRAINES- Senegal i el Fondo Lunaria de Colombia, amb la facilitació de Noelia Delgado. El seminari es farà en castellà i francès amb traducció a l’anglès.

Per participar en el seminari no cal registre. Es retransmetrà a través de l’enllaç que es podrà trobar al programa.

Sobre el FSMET

El FSMET és un procés de confluència de les economies que són una alternativa real al capitalisme. Tot i que inicialment s’anava a celebrar físicament a Barcelona, la crisi de la covid-19 l’ha transformat en una trobada virtual (25 juny al 1 de juliol) amb desenes d’activitats presentades per col·lectius d’arreu del món, temàtica diversa i diferents fusos horaris per adaptar-se a les audiències. A més, durant la Fira d’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona s’organitzarà un fòrum mixt (23-25 octubre 2020).

Altres notícies destacades

Ampliació del Fons de Crèdit Municipal per l’ESS

03/08/2020 - 12:06

Els convenis amb Coop57 i Fundació Fiare suposen 4 milions de finançament

ConversESS de tardor, cicle de ponències sobre la covid-19 al setembre

22/07/2020 - 15:24

Cicle d’activitats per parlar sobre les conseqüències de la covid-19.

Activitats i formacions ESS de juliol i setembre

21/07/2020 - 12:27

Continuen els tallers i sessions virtuals per entitats i emprenedoria.