Productores amb servei a domicili a Barcelona

14/04/2020 - 19:59

Polítiques Alimentàries. Productors i productores d’arreu del territori fan venda directa i et porten la comanda a casa. Aquí sota hi trobaràs un llistat de fruita-verdura, carn, làctics i peix, que fan servei a domicili a particulars a Barcelona.

En aquest context de crisi sanitària, té més sentit que mai visibilitzar i donar suport a la petita pagesia que treballa dur tot l’any per a proveir-nos d’aliments i mantenir viu el territori. A més, són una opció de compra de proximitat i qualitat, saludable i sostenible.

Si ets productor/a i t’hi vols sumar, ens pots contactar a politicalimentaria@bcn.cat

-Portals de venda centralitzats: 

  • Eco d’Aquí (EcoCentral): botiga online d’aliments ecològics de proximitat – web: https://ecodaqui.org/  i Tel: 722520116
  • Pagesia a Casa (Unió de Pagesos): portal de compra directa a la pagesia: www.pagesiaacasa.cat.  Pots filtrar directament per comarques i tipus de producte. 
  • Projecte Abastiment Agroecològic (Cooperativa Arran de Terra i Pam a Pam): hi trobareu un llistat i mapa de productores agroecològiques d’arreu de Catalunya, així com vies per facilitar la distribució agroecològica i la venda final. www.arrandeterra.org/abastiment

-Per categories de producte:

Per categories de producte

[eco] Hem especificat els productors/es que ens han confirmat que els seus productes són  ecològics. En alguns casos, però, la certificació no aplica a la totalitat dels seus productes. Si per a tu és rellevant, confirma-ho amb la persona productora quan hi contactis. 

FRUITA I VERDURA

CARN 

LLET I DERIVATS LÀCTICS

FLECA

PEIX

OLIS I BEGUDES

ALTRES

Altres notícies destacades

“Nosaltres, des d’ECAS, treballarem perquè la implantació de l’estratègia 2030 estigui connectada al màxim amb iniciatives socials d’atenció a les persones”

14/06/2021 - 10:49

Economia Social i Solidària. Mariona Puigdellivol és la nova directora de la Federació d'Entitats catalanes d'Acció Social, l'ECAS.

Crida d’organitzacions tecnològiques i d’igualtat de gènere per aportar la seva expertesa a MatchImpulsa

14/06/2021 - 08:33

Economia Social i Solidària. 'Matchtech' i 'MatchIgualtat' posen de relleu la perspectiva tranversalment feminista de MatchImpulsa

“Comerç verd”: més productes ecològics i de proximitat als mercats municipals

11/06/2021 - 15:10

Comerç i mercats. Aquest programa qualificarà i identificarà els espais alimentaris que ofereixen aliments locals, de petits productors, ecològics, de pagès i de llotja.