Productores amb servei a domicili a Barcelona

14/04/2020 - 19:59

Polítiques Alimentàries. Productors i productores d’arreu del territori fan venda directa i et porten la comanda a casa. Aquí sota hi trobaràs un llistat de fruita-verdura, carn, làctics i peix, que fan servei a domicili a particulars a Barcelona.

En aquest context de crisi sanitària, té més sentit que mai visibilitzar i donar suport a la petita pagesia que treballa dur tot l’any per a proveir-nos d’aliments i mantenir viu el territori. A més, són una opció de compra de proximitat i qualitat, saludable i sostenible.

Si ets productor/a i t’hi vols sumar, ens pots contactar a politicalimentaria@bcn.cat

-Portals de venda centralitzats: 

  • Eco d’Aquí (EcoCentral): botiga online d’aliments ecològics de proximitat – web: https://ecodaqui.org/  i Tel: 722520116
  • Pagesia a Casa (Unió de Pagesos): portal de compra directa a la pagesia: www.pagesiaacasa.cat.  Pots filtrar directament per comarques i tipus de producte. 
  • Projecte Abastiment Agroecològic (Cooperativa Arran de Terra i Pam a Pam): hi trobareu un llistat i mapa de productores agroecològiques d’arreu de Catalunya, així com vies per facilitar la distribució agroecològica i la venda final. www.arrandeterra.org/abastiment

-Per categories de producte:

Per categories de producte

[eco] Hem especificat els productors/es que ens han confirmat que els seus productes són  ecològics. En alguns casos, però, la certificació no aplica a la totalitat dels seus productes. Si per a tu és rellevant, confirma-ho amb la persona productora quan hi contactis. 

FRUITA I VERDURA

CARN 

LLET I DERIVATS LÀCTICS

FLECA

PEIX

OLIS I BEGUDES

ALTRES

Altres notícies destacades

S’obre el termini de presentació de projectes de la convocatòria de subvencions Enfortim l’ESS 2020

29/05/2020 - 10:43

Els projectes es poden presentar a partir del dimarts 2 de juny de 2020.

Activitats d’ecologia urbana, energia i crisi climàtica

15/07/2020 - 15:07

Al juliol es presenten les dades de seguiment d’emergència climàtica.

El FSMET 2020, virtual i multitudinari: resum de premsa

09/07/2020 - 10:33

S’han registrat més de 150 activitats i 400 organitzacions han participat.