Productores amb servei a domicili a Barcelona

14/04/2020 - 19:59

Polítiques Alimentàries. Productors i productores d’arreu del territori fan venda directa i et porten la comanda a casa. Aquí sota hi trobaràs un llistat de fruita-verdura, carn, làctics i peix, que fan servei a domicili a particulars a Barcelona.

En aquest context de crisi sanitària, té més sentit que mai visibilitzar i donar suport a la petita pagesia que treballa dur tot l’any per a proveir-nos d’aliments i mantenir viu el territori. A més, són una opció de compra de proximitat i qualitat, saludable i sostenible.

Si ets productor/a i t’hi vols sumar, ens pots contactar a politicalimentaria@bcn.cat

-Portals de venda centralitzats: 

  • Eco d’Aquí (EcoCentral): botiga online d’aliments ecològics de proximitat – web: https://ecodaqui.org/  i Tel: 722520116
  • Pagesia a Casa (Unió de Pagesos): portal de compra directa a la pagesia: www.pagesiaacasa.cat.  Pots filtrar directament per comarques i tipus de producte. 
  • Projecte Abastiment Agroecològic (Cooperativa Arran de Terra i Pam a Pam): hi trobareu un llistat i mapa de productores agroecològiques d’arreu de Catalunya, així com vies per facilitar la distribució agroecològica i la venda final. www.arrandeterra.org/abastiment

-Per categories de producte:

Per categories de producte

[eco] Hem especificat els productors/es que ens han confirmat que els seus productes són  ecològics. En alguns casos, però, la certificació no aplica a la totalitat dels seus productes. Si per a tu és rellevant, confirma-ho amb la persona productora quan hi contactis. 

FRUITA I VERDURA

CARN 

LLET I DERIVATS LÀCTICS

FLECA

PEIX

OLIS I BEGUDES

ALTRES

Altres notícies destacades

548x280px_2021_1amb groc nou termini

Ampliat el termini per participar al Premi a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

15/11/2021 - 12:23

. El nou període per presentar candidatures és del 17 de novembre al 16 de desembre de 2021.

“El PIESS és l’aterratge del full de ruta que ens marca l'estratègia”

15/11/2021 - 10:22

. Entrevista amb la Directora de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Ester Vidal Pujol- Xicoy.

towfiqu-barbhuiya-joqWSI9u_XM-unsplash

Renovat el conveni entre l’Ajuntament i Coop57 per facilitar el finançament de les empreses i entitats d’ESS

15/11/2021 - 09:47

. En el període 2017-2020, s’han formalitzat 56 operacions per valor de 2.678.481 €.