Promocionar l’ESS, també als pobles rurals

19/01/2021 - 10:53

Jornada virtual sobre revitalització de l’economia als pobles rurals proper 29 de gener, a les 10.00.

El 29 de gener l’Ajuntament de Barcelona i la XMESS participen a la Jornada per la revitalització de l'economia als pobles rurals. La jornada començarà a les 10.00 hores i tindrà una durada de 3 hores.

El proper 29 de gener tindrà lloc la “Jornada per la revitalització de l’economia als pobles rurals”, un esdeveniment 100% virtual i participatiu organitzat pel Cercle Garrotxa Ripollès de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i la cooperativa Resilience Earth, dos projectes que es dediquen al foment i l’impuls de l’ESS a les zones rurals.

L’ESS pot generar noves oportunitats i iniciatives per a la revitalització de l’economia dels municipis rurals. L’actual situació de pandèmia, a més, ha accentuat i fet evident que vivim en un context de molta incertesa, complexitat i ambigüitat. Aquests moments són clau per als territoris rurals, i alhora, una oportunitat per la revitalització de les seves economies.

Dins la jornada, el President de la XMESS i Comissionat d’Economia Social Desenvolupament local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro, compartirà bones pràctiques de promoció del cooperativisme i l’emprenedoria col·lectiva promoguts des de l’Ajuntament de Barcelona i la XMESS.

La jornada començarà a les 10.00 hores i tindrà una durada de tres hores. Podeu consultar el programa complet al web del Cercle Garrotxa Ripollès i us podeu inscriure a l’enllaç.

Altres notícies destacades

8M, 8 de març, DiaDones, feminisme, dones, Barcelona

Una onada feminista col·lectiva, diversa i imparable

02/03/2021 - 11:58

Feminismes i dona. Presentació de la campanya municipal per al 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Torna el Servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària

17/02/2021 - 10:42

Barcelona Activa rellança el SAESS, més àgil i amb ampliació de recursos de suport.

El nou Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària 2021-2023

17/02/2021 - 09:44

Es comença a preparar el nou PIESS a Barcelona, donant continuïtat a l'anterior pla d'impuls.