Publicada la resolució definitiva de les subvencions per a la promoció i reforç de l’ESS

17/11/2019 - 15:46

Al llarg del mes de desembre estaran disponibles els formularis de justificacions al web de subvencions.

L’Ajuntament de Barcelona ha publicat aquest 15 de novembre 2019 al BOPB la resolució definitiva de la Convocatòria específica de 2019 de subvencions per a la promoció i reforç de l'economia social i solidària de l’Ajuntament de Barcelona.

La publicació de la resolució definitiva, que podeu consultar en aquest enllaç, marca un punt important per als projectes seleccionats en aquesta convocatòria que compta amb una dotació total de 800.000€ per fomentar la innovació socioeconòmica i l’Economia Social i Solidària.

Aquesta subvenció té com objectiu fomentar l’ocupació, l’emprenedoria, l’empresa, la creació d’activitat econòmica, el turisme responsable, les economies comunitàries, la innovació social i digital. A més s’emmarca en l’aposta per impulsar una economia més plural reforçant l’economia de proximitat.

Al llarg del mes de desembre estaran disponibles els formularis de justificacions al web de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona, per a cadascuna de les modalitats de la convocatòria.

Si heu sigut requerits d’aportar documentació

Al llarg del mes de desembre estaran disponibles els formularis de justificacions al web de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona, per a cadascuna de les modalitats de la convocatòria.

Per aquells projectes denegats per manca de pressupost en la resolució provisional, que resulten aprovats en la resolució definitiva, i que siguin requerits d’aportar documentació, s’obre un termini de 10 dies hàbils per aportar la documentació requerida, essent el 29 de novembre inclòs el darrer dia de termini, amb excepció de la reformulació, que no és obligatòria, però recomanable especialment en els casos en què el cost del projecte pugui variar per causa de la disminució de la subvenció atorgada, i que se’n derivin modificacions en algunes de les accions previstes.

Només per aquests projectes,en el cas que no es presenti aquesta documentació acreditativa dins el termini màxim indicat i pel canal de registre, telemàtic o presencial, segons vau fer servir en la presentació de la proposta valorada, es denegarà la subvenció.

 Reformulació

 Pel que fa a la reformulació, es pot presentar la proposta en qualsevol moment durant el període d’execució del projecte, amb la única excepció en cas que es reformulin dates d’execució, només serà possible de realitzar abans del 31 de desembre de 2019. 

Recordeu que disposeu d’aquesta adreça electrònica per a qualsevol dubte o consulta respecte a aquesta convocatòria de subvencions.

Altres notícies destacades

Primera assemblea de l’XMESS del nou mandat: noves incorporacions i nova mirada a ponent

09/12/2019 - 16:02

La presidència de la nova de la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària recau en l’Ajuntament de Barcelona.

Zona de baixes emissions: tot el que cal saber

09/12/2019 - 15:52

Consulteu els detalls d'aquesta mesura que entrarà en vigor l'1 de gener del 2020 per reduir les emissions contaminants a la ciutat.

"L’emergència climàtica és una oportunitat per construir una altra forma de viure, de produir i de consumir"

28/11/2019 - 07:29

Entrevistem a l'Eva Vilaseca, sòcia de la cooperativa Espai Ambiental i coordinadora de l'Espai Consum Responsable.