Se suspèn la 2ª Setmana del Consum Responsable

12/03/2020 - 13:05

La decisió forma part de les mesures de l’Ajuntament de Barcelona per contenir l’expansió del COVID-19.

Se suspèn la Segona Setmana del Consum Responsable, prevista del divendres 13 de març i fins al diumenge 5 d’abril. Aquesta decisió s’emmarca en les mesures posades en marxa per l’Ajuntament de Barcelona per contenir l’expansió del coronavirus (COVID-19) i protegir els col·lectius vulnerables.

Des de la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària lamentem les molèsties que aquest fet pugui ocasionar a les entitats i persones que han estat treballant setmanes i mesos. Tan bon punt la situació ho permeti estudiarem noves maneres de poder tornar a programar bona part de les activitats previstes.

Aprofitem per recordar que podeu accedir a la informació general sobre el COVID-19 a la pàgina de l’Ajuntament de Barcelona. Hi trobareu informació de serveis on s’explica les mesures aplicades pel consistori per contenir l’expansió del virus, així com informació actualitzada de salut de l’Agència de Salut Pública de Barcelona amb els consells i les recomanacions que s’han de seguir.

Altres notícies destacades

Enfortim l’Economia Social i Solidària 2020, la convocatòria anual de subvencions per projectes d’ESS

16/03/2020 - 20:42

Amb aquesta convocatòria, les entitats podran presentar els seus projectes per obtenir fins al 80% de finançament i 1 any per executar el projecte, iniciat durant el 2020.

Decret per garantir els serveis essencials durant l’estat d’alarma per la Covid-19

17/03/2020 - 13:41

Ajuntament. Quedeu-vos a casa sempre que pugueu. Si teniu dubtes, truqueu al 010, i si us trobeu malament, al 061.

“Cerquem establir xarxes de suport entre persones, creant una societat més participativa i cohesionada”

30/03/2020 - 12:21

Parlem amb Maria Nikolopoulou, presidenta de l’Associació pel Desenvolupament dels Bancs de Temps.