Servei d'assessorament telemàtic de les convocatòries de subvencions de projectes de l’ESS

23/03/2020 - 11:43

Cada entitat disposarà d’una sessió d’una hora a la seva disposició, que es farà per mitjans telemàtics.

Barcelona Activa, d’acord amb la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, posa en funcionament un servei d’assessorament telemàtic, complint així amb les mesures de seguretat relacionades amb l’Estat d’Alarma i assegurant l’atenció a les entitats que vulguin presentar els seus projectes a les convocatòries obertes de subvenció.

Barcelona Activa, d’acord amb la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona,  posa en funcionament un servei d’assessorament telemàtic, complint així amb les mesures de seguretat relacionades amb l’Estat d’Alarma i assegurant l’atenció a les entitats que vulguin presentar els seus projectes a les convocatòries obertes de subvenció.

Les entitats (persones físiques o jurídiques) que necessitin informació addicional poden sol·licitar-lo al següent enllaç. L’objectiu de l’assessorament és aclarir dubtes sobre les convocatòries de subvencions Impulsem el que fas i Enfortim l’ESS 2020 que no es puguin resoldre amb la documentació disponible a les convocatòries oficials.

Un cop inscrites, les entitats rebran un formulari per correu electrònic per a concretar la demanda. Un cop rebut el formulari complimentat, es derivarà a l’equip d’assessorament qui es posarà en contacte amb l’entitat per iniciar el servei.

Cada entitat disposarà d’una sessió d’una hora, que es farà exclusivament per mitjans telemàtics: telèfon, correu electrònic o eines de videoconferència.

Sobre l’Enfortim l’ESS 2020

La convocatòria de subvencions Enfortim l’ESS 2020 de l’Ajuntament de Barcelona impulsa la creació, la consolidació i la intercooperació de projectes a la ciutat. Amb una dotació de 800.000€, aquesta convocatòria té un impacte important a l’hora de donar suport a accions i projectes de dinamització econòmica molt diversos, també en la situació d’emergència creada arran de la Covid-19. Les entitats poden obtenir fins al 80% de finançament i tenen un any per executar havent-se iniciat durant l’any 2020 (des de l’1 de gener com el 31 de desembre, tenint sempre la justificació de despesa mínima inicial). En aplicació del RD 463/2020, el termini de presentació queda en suspens fins l’aixecament de l’Estat d’Alarma.

Sobre Impulsem el que fas

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, obre la quarta convocatòria d’ajuts per finançar projectes que impulsin l’economia dels barris. A Impulsem el que fas es busquen iniciatives arrelades al territori que fomentin l’ocupació, l’emprenedoria i l’empresa, la innovació socioeconòmica, el turisme responsable, i la innovació social i digital. Es pot rebre fins al 80% del pressupost total del projecte, amb un màxim de 40.000 euros d’import subvencionat. En aplicació del RD 463/2020, el termini de presentació queda en suspens fins l’aixecament de l’Estat d’Alarma.

Altres notícies destacades

Banner subvencions turisme i oci CAT

Nous ajuts per a empreses de turisme i oci

29/07/2021 - 08:00

Ajuts. L’Ajuntament de Barcelona obre una nova línia de subvencions extraordinàries per ajudar a les empreses dels sectors del turisme i l’oci davant la crisi provocada per la COVID-19.

m1-Enfortim-BANNER-252x252px_CAT

Publicació de la resolució provisional d’ENFORTIM ESS 2021

19/07/2021 - 08:57

Economia Social i Solidària. Del 20 de juliol al 2 d'agost les organitzacions beneficiàries poden presentar la documentació requerida

fotoestrategiaESSBCN2030

Barcelona presenta l’Acord de Ciutat per a l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària 2030

14/07/2021 - 15:06

Economia Social i Solidària. El nou Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària 2021-2023, alineat a l’Estratègia #ESSBCN2030