Torna el Servei d’Assessorament en ESS

17/02/2021 - 10:42

Barcelona Activa rellança el SAESS, més àgil i amb ampliació de recursos de suport.

Barcelona Activa s’adapta a les necessitats sorgides de la situació actual i rellançar el Servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària (SAESS), ampliant el recurs i incorporant algunes novetats destinades a cobrir necessitats noves i més complexes.

Arrel de la situació generada per la covid-19, hem repensat i ampliat el servei d’Assessorament en Economia Social i Solidària (SAESS) per tal d’adaptar-lo a la situació actual. 

Tant si tens un projecte en ment com si formes part d’una entitat o empresa en funcionament o si la teva visió és treballar en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS), aquest servei és per a tu!  

Quines són les novetats?    

  • Vies de contacte més àgils. Per tal d’adaptar-nos a la situació de tothom, oferim la possibilitat de rebre assessorament virtual.  
  • Equip ampliat. Hem incorporat a l’equip persones assessores especialitzades en ESS i en diverses àrees i sectors. Professionals que et tutoritzaran seguint un pla de treball personalitzat per tal d’aconseguir finançament, concretar un nou projecte o negoci, buscar noves estratègies, millorar l’organització interna o allò que necessiteu.  
  • Recursos específics. Els projectes que facin un recorregut integral amb el SAESS, també podran comptar complementàriament amb suports experts per resoldre dubtes legals, de digitalització, estratègies per cuidar la cohesió d’equips en moments d’estrès, i altres àrees o sectors que detectem necessaris.  

Si ets una empresa o entitat en funcionament, pots demanar el servei a l’enllaç.

I si necessites assessorament per a projectes en estadis inicials, podeu accedir-hi en aquest altre enllaç.

Altres notícies destacades

Barcelona ReAct, diàleg per reactivar una ciutat més competitiva i resilient

17/03/2021 - 15:19

Ajuntament. Del 13 al 16 d’abril, la ciutat reuneix més d’un centenar de veus de referència locals i internacionals.

Barcelona Activa obre el programa 'Impulsem el que fas' amb una línia per subvencionar iniciatives d’ESS a la ciutat

07/04/2021 - 09:38

Economia Social i Solidària. Impulsem el que fas arriba a la cinquena edició centrat en l'impuls de la innovació socioeconòmica.

Recursos per presentar els projectes a "Enfortim l’ESS 2021"

06/04/2021 - 09:21

Economia Social i Solidària. Amb aquests manuals podreu guiar-vos per presentar els projectes a Enfortim l'ESS 2021