Inscripcions

Per participar a la jornada, és imprescindible inscriure-s’hi per mitjà del formulari següent. Per ser el màxim d’eficients en l’aforament i no deixar fora ningú, et preguem que assenyalis les sessions a les quals vols assistir (matí o tarda).

Si t’hi has inscrit i finalment no et serà possible assistir-hi, comunica’ns-ho a l’adreça mail_CIRD.

Moltes gràcies per la teva col·laboració i participació!

 

Sessió o sessions a les quals vols assistir

 Sessions matí (09:00 - 14:00) AFORAMENT COMPLERT- Es registrarà només en llista d'espera Sessions tarda (16:00 - 18:45) AFORAMENT COMPLERT- Es registrarà només en llista d'espera

Necessites traducció simultània

 No Matí Tarda

Necessites servei d’atenció a infants?

 No Matí Tarda

Necessites servei de lectoescriptura?

 No Matí Tarda

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat exclusiva de gestionar la informació sol·licitada i enviar-vos documentació i informació relacionada amb les jornades d’economia feminista, i es destruiran el proper 8 de juny de 2017. El fet d'emplenar el present formulari implica l'autorització a l'Ajuntament de Barcelona per utilitzar les dades personals amb les finalitats esmentades. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament (pl. Sant Jaume, 1, 08002 Barcelona), indicant clarament en l’assumpte “Exercici de dret LOPD”.