Barcelona segueix impulsant el turisme sostenible

Destinació Barcelona llança un nou vídeo per donar visibilitat a algunes de les iniciatives adherides al programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística certificat per Biosphere.

Turisme sostenible i inclusiu
23/09/2024 - 14:23 h

La sostenibilitat va molt més enllà de tenir cura del medi ambient, també té una vessant social que té com a objectiu integrar a totes les persones a la societat, ja siguin persones amb risc d’exclusió social o que pateixin algun tipus de discapacitat. Per aquest motiu, Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona ha presentat un nou vídeo que té com a objectiu impulsar el turisme sostenible i també donar visibilitat a algunes de les iniciatives adherides al programa.

Aquest vídeo posa el focus en la sostenibilitat social, concretament en l’accessibilitat i la inclusió, i convida les empreses a unir-se al compromís amb el turisme sostenible, certificat per Biosphere.

 

Un programa compromès

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona és un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques de la ciutat i les comarques de la província de Barcelona que volen millorar la seva gestió en sostenibilitat turística i el seu posicionament com a destinació turística.

Aquest projecte reconeix la tasca d’ empreses, serveis i entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i les comarques de Barcelona. Les empreses que vulguin formar-ne part han de complir amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

El programa està impulsat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i el Consorci Turisme de Barcelona.