Totes les mesures per a la reactivació econòmica, en una única guia

Totes les mesures per a la reactivació econòmica, en una única guia

07/06/2021

La guia “Barcelona mai s’atura. Guia pràctica de serveis” recull les 82 accions endegades pel consistori per impulsar la reactivació econòmica, amb recursos i ajuts per al teixit econòmic de la ciutat. L’objectiu és facilitar al màxim que empreses, autònoms i emprenedors tinguin al seu abast tota la informació sobre les mesures que s’han posat en marxa aquest 2021 per impulsar la recuperació de la ciutat i ajudar els diferents agents econòmics.

La guia “Barcelona mai s’atura. Guia pràctica de serveis” recull les 82 mesures que s’han posat en marxa segons el tipus de recursos:

  • Ajuts i avantatges de finançament.
  • Recursos d’assessorament empresarial.
  • Recursos formatius.
  • Eines per a la promoció de l’activitat econòmica local.
  • Canvis normatius per simplificar les gestions i els tràmits.

Per a cada una de les 82 mesures, la guia inclou una petita explicació, així com les dates i el web on es pot trobar tota la informació i on, en el cas dels ajuts, subvencions i finançament, es pot fer la sol·licitud.

Un total de 87 milions d’euros extraordinaris durant el 2021 per ajudar a reactivar l’economia local

L’edició d’aquesta guia forma part del projecte “Barcelona mai s’atura”, el paraigües per a les mesures de recuperació econòmica endegades per l’Ajuntament de Barcelona. Aquest 2021 s’ha triplicat el pressupost extraordinari i s’hi han destinat 87 milions d’euros addicionals.