Es programa el servei patis de bressols oberts durant el període de juny a setembre

31/05/2023 - 13:00 h

Els mesos de juny, juliol i setembre, el servei es manté amb 25 patis d’escoles bressol municipals oberts els dissabtes al matí. En aquesta línia, el mes d’agost obriran 5 patis d’escoles bressol municipals els dissabtes en horari de matí o de tarda. Paral·lelament, un total de 8 patis d’escoles bressol municipals s’incorporen a la xarxa municipal de refugis climàtics.

Des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, s’ha programat el servei de patis oberts a escoles bressol municipals durant el període de juny a setembre, incloent-hi el mes d’agost. En concret, la iniciativa s’ofereix els dissabtes i s’adreça principalment a infants fins als 6 anys acompanyats de les seves famílies o de persones adultes de referència.

Els mesos de juny, juliol i setembre, el servei es continuarà oferint a un total de 25 escoles bressol municipals els dissabtes de 10.30 a 13 hores. En aquesta línia, el mes d’agost, els dissabtes en horari de matí o de tarda, un total de 5 escoles bressol municipals oferiran el servei de pati obert.

Als patis oberts de les escoles bressol municipals, de manera lliure i autònoma, en un equipament de proximitat i a l’aire lliure, les famílies i els infants poden gaudir de racons de contes per a la petita infància (amb la participació del Consorci de Biblioteques de Barcelona), així com d’elements de joc ubicats als patis com sorrals i espais motrius, entre altres.

Els patis d’escoles bressol municipals oberts formen part del programa de patis oberts de l’Ajuntament de Barcelona. Així mateix, el consistori barceloní ofereix el servei a centres educatius d’infantil, de primària i de secundària de la ciutat. El llistat complet, el calendari i els horaris es poden consultar en aquest enllaç en línia.

Aquest és el llistat complet de patis d’escoles bressol municipals oberts els mesos de juny, juliol i setembre els dissabtes de 10.30 a 13 hores:

Ciutat Vella

Canigó
C. dels Àngels, 7

La Mar
C. Andrea Doria, 40

L’Eixample

Casa dels Nens
C. Roger de Llúria, 132

Germanetes
C. Comte Borrell, 159

Sants – Montjuïc

Guinbó
C. Olzinelles, 73

Nic
Pg. de l’Exposició, 1

Pau
C. Muntadas, 1

Les Corts

Can Bruixa
C. Vallespir, 196

Sarrià – Sant Gervasi

El Putxet
C. Marmellà, 13

Gràcia

Galatea
Av. Vallcarca, 229

Gràcia
C. Maignon, 2

Sant Medir
C. Santa Rosa, 7

Horta – Guinardó

Albí
C. Bernat Bransi, 3-9

Cargol
C. Mossèn Josep Bundó, 6

Llar d’Infants
C. Rectoria, 31

Valldaura
Pg. Valldaura, 18

Nou Barris

Can Dragó
Av. Rio de Janeiro, 16

El Vent
C. Miguel Hernández, 20

Ralet
C. Joaquim Valls, 10

Sant Andreu

Els Patufets de Navas
C. Navas de Tolosa, 312

La Morera
C. Cardenal Tedeschini, 24

Les Quatre Torres
C. Augusto César Sandino, 9

Sant Martí

Cobi
C. Àlaba, 37

El Bressol del Poblenou
C. Perú, 135

El Gronxador
Rambla Prim, 215

Aquest és el llistat complet de patis d’escoles bressol municipals oberts el mes d’agost els dissabtes en horari de matí o de tarda:

Ciutat Vella

Canigó
C. dels Àngels, 7
Horari: 17.30 a 20 hores

Sants – Montjuïc

Pau
C. Muntadas, 1
Horari: 10.30 a 13 hores

Horta – Guinardó

Cargol
C. Mossèn Josep Bundó, 6
Horari: 10.30 a 13 hores

Valldaura
Pg. Valldaura, 18
Horari: 17.30 a 20 hores

Nou Barris

Ralet
C. Joaquim Valls, 10
Horari: 10.30 a 13 hores

Vuit escoles bressol municipals s’incorporen a la xarxa municipal de refugis climàtics

Recentment, un total de vuit escoles bressol municipals s’han incorporat a la xarxa municipal de refugis climàtics: Canigó, Cargol, El Vent, Gràcia, La Mar, Pau, Ralet i Valldaura. Aquestes escoles s’incorporen com a espais que proporcionen confort tèrmic a la població i s’adrecen a persones vulnerables a la calor i al fred (nadons, persones majors de 75 anys, persones malaltes cròniques i persones amb pocs recursos).

Per a més informació sobre els refugis climàtics disponibles a la ciutat, es pot clicar aquí.