Inauguració de la reforma del pati de l’Escola de les Aigües

..
14/11/2022 - 13:36 h - Educació i estudis Anna Sánchez

El passat dissabte 12 de novembre ha tingut lloc la inauguració del nou pati de l’Escola de les Aigües. Per celebrar-ho, hi ha hagut tallers, música en viu i una xocolatada perquè tothom qui ho volgués, pogués apuntar-se a la festa.

L’obra de reforma del pati de l’Escola de les Aigües  s’ha fet a demanda de l’AFA del centre, a través dels pressupostos participatius. Ha permès l’ampliació de l’oferta de joc divers i coeducatiu, amb la incorporació d’un circuit d’equilibri combinat amb el joc de xarxes existent, la instal·lació d’un joc en altura amb tobogan per els més grans, una taula d’experimentació, jocs musicals, joc simbòlic (cuineta) i taules de pícnic.

També s’ha ampliat les zones d’ombra estacional, s’ha naturalitzat el pati amb la reducció de la superfície de formigó i la col·locació de noves jardineres per a la plantació d’herbes aromàtiques, s’hi ha instal·lat graderies per separar la zona de pista esportiva de la zona de sauló amb plantació d’arbres i, finalment, també s’hi ha col·locat una font d’aigua, un rocòdrom i s’han pintat jocs al terra, entre d’altres actuacions.

La reforma del pati de l’Escola de les Aigües no beneficiarà només al centre i al seu alumnat sinó a tot el barri del Baix Guinardó, ja que dins del programa de Patis Oberts roman obert cada dissabte i diumenge d’11 a 14 h.