Més de 3.700 alumnes inicien el curs als centres municipals d’educació musical

Escola Municipal de Música
19/09/2022 - 14:19 h

El curs 2022-2023 arrenca avui al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i les cinc escoles municipals de música de la ciutat:  EMM Can Fargues, EMM Can Ponsic, EMM Eixample – Joan Manuel Serrat, EMM Nou Barris i EMM Sant Andreu – Mestre Pich Santasusana.

Tots aquests equipaments són de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona i gestionats a través de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB).

A les escoles de música s’han matriculat més de 2.400 alumnes als programes de llarg recorregut i, a més, es programaran tallers de diversa durada amb una oferta de 815 places. Es tracta de cursos i activitats, oberts a diferents edats i públics, com ara tallers de música per a nadons, música i moviment, cant coral, casals d’estiu, etc.

Per garantir que la situació econòmica de les famílies no sigui un obstacle per l’accés a les escoles municipals de música, l’IMEB disposa d’una política de bonificacions sobre el preu públic, del 30%, del 50% i del 70% per a l’alumnat de 4 a 18 anys.

Nou curs al Conservatori Municipal de Música

Per la seva banda, al Conservatori s’han matriculat 523 alumnes en diferents disciplines d’estudis de grau professional. L’equipament afronta el nou curs amb algunes millores: s’ha renovat part del mobiliari i els equips informàtics de les aules.

Dijous 13 d’octubre també es reprèn la programació de concerts gratuïts i oberts a la ciutadania amb els cicles Dijous concert, Divendres concert i Altres concerts. Totes les sessions tenen lloc a l’Auditori Eduard Toldrà del Conservatori. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.