Obres de millora a 79 centres educatius durant l’estiu

Obres de millora als centres educatius
26/07/2022 - 12:48 h

El Consorci d’Educació de Barcelona aprofita l’aturada de les classes de l’estiu per dur a terme la gran majoria de les actuacions de reforma, ampliació i millora en els centres educatius públics de la ciutat de Barcelona. 

En total, 79 centres educatius estaran en obres durant l’aturada lectiva. La inversió prevista pel 2022 suma un total de 41,8 milions d’euros, que comparteixen les dues administracions que integren el Consorci d’Educació de Barcelona: l’Ajuntament de Barcelona i el Departament d’Educació.

Una part d’aquest pressupost prové de la reserva destinada als Pressupostos participatius, és a dir, són actuacions que van ser proposades i votades pels veïns i veïnes durant la campanya de Pressupostos participatius.

Entre les intervencions previstes hi ha la millora de pintures i revestiments, reformes de cuines i menjadors, renovació de mobiliari, transformació de patis, supressió de barreres arquitectòniques o millora energètica dels edificis, entre molts altres. Podeu consultar el detall de les actuacions en el document adjunt.

Les obres en els centres públics de la ciutat tenen com a objectiu prioritari avançar cap a l’equivalència de la xarxa d’escoles públiques. En total, i al llarg de tot l’any 2022, s’executen obres en 121 centres i es realitzen 159 actuacions.