S’inicia la formació dels i les representants municipals als consells escolars de centre

..
28/11/2022 - 15:56 h - Educació i estudis Ajuntament de Barcelona

El Consell Educatiu Municipal de Barcelona (CEMB) va organitzar el dijous 24 de novembre la primera sessió d’aquest curs del Programa de formació dels i les representants municipals als consells escolars de centre de Barcelona. La jornada va tenir lloc a la sala d’actes de l’IMEB, amb el títol “Representació municipal, participació i governança educativa”, i hi van participar una quarantena d’assistents.

Al llarg de la sessió, diversos ponents van desgranar aspectes d’interès per als representants municipals. D’aquesta manera, Jordi Reynés Garcés, director de la Xarxa d’Ateneus de Fabricació, va repassar les funcions que desenvolupen els representants municipals als consells escolars de centre i va compartir bones pràctiques que ha anat adquirint amb la seva dilatada experiència.

Seguidament, Marta Carranza Gil-Dolz del Castellar, secretària del CEMB i del CFPB, va donar a conèixer les funcions, l’estructura i el pla de treball per a aquest curs del CEMB, i va explicar l’organigrama d’Educació a l’Ajuntament, així com el de l’IMEB, substituint el gerent de l’òrgan, Jordi Sánchez Masip, que finalment no va poder participar a la formació.

Finalment, Berta Argany Moya, directora de Comunicació i Relacions Institucionals del Consorci d’Educació de Barcelona (CEB), va traslladar als presents les competències i l’organigrama del CEB.