Col·lecció

Literatura infantil i juvenil: documentació sobre història, teoria i didàctica de la literatura infantil i juvenil, contes populars i tradicionals, faules i llegendes, literatura popular, contes actuals il·lustrats, llibres de gran format, llibres-joc, literatura infantil i juvenil, còmics, poesia infantil, teatre infantil i un important fons de llibres il·lustrats d'arreu del món.

Llibres de coneixements: D'acord amb la nostra missió que és promoure la millora de les biblioteques escolars, es disposa d'un fons de llibres de coneixements molt important per tal que el professorat tingui a l'abast els materials necessaris per l'aprenentatge de totes les matèries curriculars i fomentar la recerca per part de l'alumnat

Biblioteques escolars i foment de la lectura: tenint en compte la seva especialització la Biblioteca ha reunit un important fons sobre organització i gestió de Biblioteques escolars. Teoria i experiències educatives sobre el foment de la lectura en els infants i joves.

Educació: documentació sobre història de l'educació, organització escolar, desenvolupament curricular, didàctiques, pedagogia, psicologia de l'aprenentatge, psicopedagogia, sociologia de l'educació, llibres de text de totes les matèries i nivells.

Fons històric: Llibres de text de les èpoques següents: abans de la II República (anteriors a 1931), II República (1931-1939), època franquista fins l'aprovació de la Llei General d'Educació (1939-1970), Llei General d'Educació (1970-1991). Monografies d'història de l'educació, psicologia, pedagogia i didàctica. El fons històric es troba en una zona de reserva d'accés restringit.
 

Compartiu aquest contingut