Els drets dels infants a la ciutat

Col left

La Jornada EL DRET DELS INFANTS A LA CIUTAT. Millorem el nostre espai públic amb “Camí escolar, espai amic” i altres experiències ha estat un èxit. La qualitat dels ponents i dels continguts desenvolupats van generar molt interès. Es van presentar 35 projectes sobre infància, adolescència i espai públic  en el “Tast d’Experiències” i es van fer 4 tallers que facilitaven la reflexió i el debat amb la ciutadania.

Però molt especialment la Jornada, coorganitzada per l’IMEB i l’Institut d’Infància i Adolescència, ha donat espai i veu als infants i adolescents de 4 centres educatius adherits al programa Camí escolar, espai amic, que van presentar la seva visió de la ciutat, les dificultats per créixer, jugar  i viure en un espai públic que sovint els ignora i van també comunicar els seus desitjos i propostes.

Els infants i adolescents van tenir l’oportunitat de dialogar amb els dos ponents: Francesco Tonucci, pedagog  especialitzat en infància i ciutat i Itziar Gonzalez, arquitecta i urbanista experta en cooperació ciutadana en el territori.

Taula d’Experiències de la jornada

Consulta els 32 projectes que es van presentar a la Taula d’Experiències de la jornada i coneix-ne els detalls.

Relatories dels Tallers

Consulta les relatories dels 4 tallers que es van dur a terme durant la jornada sobre espais educadors, espais de joc i trobada, acció comunitària i mobilitat dels infants a la ciutat

Els vídeos de la Jornada

Jornada EL DRET DELS INFANTS A LA CIUTAT, Millorem el nostre espai públic amb “Camí escolar, espai amic” i altres experiències

 

Més videos

 

Recull de premsa
Col right

 

Documents

Compartiu aquest contingut