PROJECTE OPORTUNITATS EDUCATIVES

El Projecte Oportunitats educatives amplia les possibilitats que els infants i joves tenen d’aprendre, per així democratitzar l’accés a l’oferta educativa i garantir l’equitat en la distribució de recursos i oportunitats educatives a tots els centres de complexitat de la ciutat de Barcelona.

Dins d’aquest projecte s’emmarquen el programa GRATUÏTATS CIP i el CERCADOR DE TREBALLS DE RECERCA:

  • Gratuïtats CIP: El cost econòmic de les activitats educatives que ofereixen les entitats del CIP es pot convertir en un factor discriminatori per als infants i joves de ciutat. És per això que una de les accions del Projecte Oportunitats educatives, les Gratuïtats CIP, incideixen sobre l’oferta de pagament i vetllen perquè les entitats ofereixin places gratuïtes a centres de complexitat de la ciutat de Barcelona.
  • Cercador de Treballs de Recerca: Els treballs de recerca estructurats i orientats a la investigació, que es realitza a 4t d’ESO o a batxillerat, són molt importants per tal de consolidar la competència vinculada a la recerca en l’alumnat. És per aquest motiu que, des del CIP, es facilita, mitjançant un cercador, el contacte amb les diferents entitats del CIP,  per tal de garantir l’accés a la investigació i al coneixement a tot l’alumnat i el professorat.

Compartiu aquest contingut