A punt per començar a preparar el curs vinent?

El Consell d’Innovació Pedagògica (CIP) posa a disposició de tots els centres educatius una aplicació web on es recull tota l’oferta d’activitats educatives, curs 2021-22, dins l’horari lectiu, organitzades per les seves entitats. Consulteu les activitats en el Programa d’Activitats Escolars (PAE).

El CIP posa a disposició dels centres una oferta d’oportunitats educatives de qualitat a partir de la sistematització dels agents educatius, per tal de facilitar el coneixement de la seva xarxa i fer d’altaveu de les novetats educatives a la ciutat.

Des del CIP es vol donar valor i visibilitat a la tasca educativa de qualitat que duen a terme les seves entitats i alhora facilitar a aquestes les eines de gestió per a procurar el contacte directe amb les persones docents i els centres educatius (gestió de reserves en línia).

També inclou notícies d’interès per a la comunitat educativa sobre les entitats membres, així com activitats gratuïtes, projectes d’Aprenentatge Servei i orientació o assessorament per al Treball de recerca (per a l’alumnat de 4t d’ESO o de Batxillerat).

El PAE ofereix als centres educatius una gran diversitat de propostes educatives. Feu-hi una ullada!

Documents

Compartiu aquest contingut