Celebrada la Sessió plenària anual del Consell d'Innovació Pedagògica de Barcelona

El passat 24 de novembre de 2020 es va celebrar la Sessió plenària anual del Consell d’Innovació Pedagògica de Barcelona (enguany en format virtual i en streaming per Youtube). En aquest acte anual es presenten les principals línies d’acció i de treball per al curs vigent i es fa una valoració i balanç del curs anterior.

L’acte va comptar amb la presència de la Comissionada d’Educació, Maria Truñó i Salvadó, qui va exposar les línies estratègiques d’educació de l’Ajuntament de Barcelona, incloent les relacionades amb el desenvolupament del Consell d’Innovació Pedagògica.

També hi va intervenir, d’una banda, en Sergi Díaz, director de Ciutat Educadora i Cultura als Barris, que va presentar aquesta direcció, i, de l’altra, la Montserrat Potrony, responsable institucional del Consell, qui va fer un resum i balanç del curs 2019-20.

També hi va haver un espai per presentar la feina feta pels diferents Grups de treball que hi ha dins el Consell:

  • Educació en valors.
  • Noves metodologies.
  • Vincles per a l’acció educativa.

Les persones coordinadores de cada grup van exposar la feina feta el curs anterior i també van explicar les accions i perspectives per aquest curs 2020-21.

A continuació es van presentar les vuit entitats noves que es van incorporar a la xarxa del Consell el curs 2019-20, i cadascuna d’elles es va presentar (de manera presencial o a través de vídeos). Les noves entitats són:

Aquestes vuit entitats s’incorporen a la xarxa del Consell i contribueixen, des de la seva singularitat i expertesa, a fer-la créixer, no només en quantitat sinó sobretot en qualitat, i la fan més rica i diversa.

Finalment, i per cloure l’acte, es va fer la presentació de l’estudi sobre la vinculació al CIP de les seves entitats membres, a càrrec de Montserrat Potrony.

La Sessió plenària va tenir un molt bon seguiment en línia per part de les entitats membres del CIP i es van connectar a l’streaming més de 80 persones.

Compartiu aquest contingut