Concurs per coreografia i direcció artística del Tot Dansa’20

El termini de presentació de candidatures per seleccionar la persona responsable de la coreografia i direcció artística del projecte educatiu i de pràctica artística “Tot Dansa 2020” -amb la participació d’alumnat de centres educatius públics de secundària i batxillerat de Barcelona- finalitza el 25 de setembre. La persona seleccionada es farà càrrec de la formació del professorat, del procés de creació i de la mostra pública que serà el resultat final de la tasca feta durant aquest curs acadèmic amb l’alumnat participant.

Tot Dansa és una iniciativa educativa i artística creada fa uns vint anys i es desenvolupa conjuntament entre l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre. Té com a objectiu prioritari introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània, com a forma d’expressió artística, entre l’alumnat de secundària i batxillerat de centres educatius públics de la ciutat.

El projecte inclou també la participació d’alumnat de les Escoles Municipals de Música de Barcelona que interpretaran en directe diferents peces musicals durant les funcions de cloenda del Tot Dansa’20, que tindran lloc al Mercat de les Flors el 20 de maig de l’any vinent.

Les bases es poden consultar AQUÍ

*El lloc de presentació de candidatures és el Registre del Mercat de les Flors (carrer Lleida, 59), de dilluns a divendres de 9 a 14. hores.

Compartiu aquest contingut