El Programa d’Activitats Escolars ofereix més de 3.000 propostes per al curs 2020-21

Més de 3.000 activitats educatives ofereixen les més de 180 entitats i institucions, públiques i privades, que formen actualment el Consell d’Innovació Pedagògica (CIP), impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), i que es posen a l’abast dels centres educatius de la ciutat per al curs escolar 2020-21.

Malgrat les difícils circumstàncies provocades per la pandèmia de la covid-19, les entitats del CIP continuen actualitzant la seva oferta educativa, adaptant-la a aquest nou escenari, i l’oferta d’activitats creix setmana a setmana.

Aquestes iniciatives, adreçades a l’alumnat de tots els cicles educatius, s’agrupen en el Programa d’Activitats Escolars (PAE) i l’accés i reserva a les places que ofereixen les entitats es pot fer per mitjà del Consell d’Innovació Pedagògica: www.barcelona.cat/consell-innovacio-pedagogica.

Aquest web del CIP, entre d’altres coses, ofereix informació sobre el PAE, es facilita la inscripció a les activitats i es pot fer la reserva a determinades activitats en línia. També es fomenta un contacte previ entre el centre educatiu i l’entitat del CIP que organitza l’activitat educativa, l’accés a materials didàctics i, a més, la documentació relacionada amb les activitats.

Així, el professorat dels centres educatius pot consultar i fer la reserva de les activitats per al proper curs -les que considerin més adequades per a la seva planificació educativa concreta- i que se centren principalment en aquests àmbits temàtics: música i arts escèniques, cinema, arts plàstiques, participació i cultura solidària, entorn natural i educació ambiental, ciència i tecnologia, educació per a la mobilitat, salut i prevenció de riscos, educació física, accés a la informació, empreses de serveis, mitjans de comunicació, serveis municipals, transport públic, coneixement històric, etc.

Compartiu aquest contingut