Escoles municipals de música de Barcelona: preinscripció curs 2020-2021

La preinscripció serà del 18 al 27 de maig, ambdós inclosos, i la presentació de les sol·licituds es farà de manera telemàtica, excepte per a casos excepcionals. Les famílies interessades que no puguin fer la preinscripció de manera telemàtica hauran d’obtenir cita prèvia posant-se en contacte amb l’escola municipal de música triada com a opció a partir del moment d’iniciar-se el procés de preinscripció.

Les cinc escoles municipals de música de Barcelona ofereixen programes de formació musical de llarga durada, per a diferents especialitats instrumentals, estils, agrupacions o cant coral, per a alumnat a partir dels 4 anys. A més, durant el curs, es realitzen tallers de música per a nadons i les seves famílies i altres tallers musicals per alumnat amb més de 18 anys.

L’oferta de places a cada escola i especialitat és el que resulta de deduir la previsió de l’alumnat que formalitzi matrícula de continuïtat i, per al curs 2020-2021, s’adaptarà a les instruccions que fixin les autoritats sanitàries i educativa i en funció del pla de desconfinament derivat de la crisi sanitària de la Covid-19.

Per a més informació del procés de preinscripció, característiques i ensenyaments musicals de les cinc escoles municipals de música de la ciutat, consultar el web de cada escola:

Compartiu aquest contingut