Jornada del projecte KOINOS a la seu de l’IMEB

Tindrà lloc el 3 de juliol sota el nom “Com promoure l’educació plurilingüe: propostes europees”

Dilluns 3 de juliol de 2017, de 16:30 a 20:00 h, tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (plaça d’Espanya, 5, primer pis), la jornada del projecte KOINOS: “Com promoure l’educació plurilingüe: propostes europees”.

Aquesta jornada vol donar a conèixer i posar a disposició dels agents educatius i socials, totes les eines, recursos i metodologies desenvolupades del projectes KOINOS. A més, es volen compartir les experiències i coneixements generats durant el desenvolupament del projecte i la pràctica educativa de les escoles associades en les diferents ciutats europees.

Projecte europeu Koinos: “Portfolio Europeu de Pràctiques de Literacitat Plurilingües”

KOINOS és un projecte europeu Erasmus + que es basa en la cooperació entre diferents institucions que treballen en el tema de l’educació escolar i l’educació superior. El lidera l’Ajuntament de Barcelona i hi participen la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat d’Hamburg i la Universitat d’Aveiro.

KOINOS, “al servei de la comunitat” es planteja:

  • contribuir a la millora de les competències lingüístiques de la ciutadania europea i l’augment de la motivació per l’aprenentatge de les llengües minoritàries.
  • incidir en la internacionalització d’experiències sobre plurilingüisme, la convivència i l’enfocament intercultural.
  • implicar els centres educatius, famílies i altres agents socials en les pràctiques lectores plurilingües i multimodals.

*Veure programa adjunt

Compartiu aquest contingut