L'aplicació web del PAE ofereix informació sobre les propostes digitals de les entitats del CIP

L’aplicació web del Programa d’Activitats Escolars (PAE) us informa sobre les propostes digitals de les entitats del Consell d’Innovació Pedagògica (CIP), adreçades a docents i alumnat.

L’aplicació web del Programa d’Activitats Escolars (PAE) us informa sobre les propostes digitals de les entitats del Consell d’Innovació Pedagògica (CIP).

Tot i el context actual d’excepcionalitat, des del Consell d’Innovació Pedagògica se segueix treballant perquè les propostes pedagògiques arribin tant als centres com a l’alumnat de les diferents etapes educatives.

Per donar resposta a la demanda de docents i alumnat durant les setmanes de confinament, les entitats estan potenciant els recursos educatius digitals i en línia. El Consell d’Innovació Pedagògica ha convidat les seves entitats a enviar informació sobre aquests recursos i eines digitals, que s’aniran incorporant a l’apartat de notícies de l’aplicació web del Programa d’Activitats Escolars (PAE).

Podreu anar consultant els recursos en aquest enllaç (apartat: Què està passant?)

Malgrat les circumstàncies adverses que estem vivint, el Consell d’Innovació Pedagògica vol agrair la tasca i l’esforç de les seves entitats per tirar endavant els seus projectes educatius.

És per aquest motiu que ha engegat aquesta proposta, que permetrà fer difusió de les seves iniciatives i recursos en línia.

Compartiu aquest contingut