Mario García Sáez dirigirà el programa Tot Dansa’20

El coreògraf Mario García Sáez (1973, Múrcia) ha estat seleccionat per la direcció artística del Tot Dansa 2020, amb la propostaCelebració. Els diumenges de la vida”.  

El jurat, d’acord amb els criteris descrits en les bases i objectius del projecte, l’ha seleccionatper l’interès de la temàtica de la proposta i les seves possibilitats d’aplicació en el context pedagògic i artístic del Tot Dansa. Alhora, es valora positivament com exposa les estratègies d’aproximació, a través de la dansa, als joves alumnes en el llenguatge de les arts escèniques. El creador merita igualment per una trajectòria notable com a coreògraf, intèrpret i director artístic”. 

Mario García Sáez és membre cofundador, coreògraf i intèrpret del col·lectiu “Erre que erre”, amb qui ha aconseguit diversos premis de coreografia, amb diferents produccions escèniques i pel·lícules de dansa des de la seva fundació el 1996. Actualment col·labora com a intèrpret en diferents projectes, com ara K Danse (Toulouse), Cia Sebastián García Ferro (Barcelona), Ravid Abarbanel (Tel Aviv) o Albert Quesada (Barcelona), entre d’altres.

El programa Tot Dansa, impulsat conjuntament per l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre, vol promocionar entre l’alumnat de centres d’educació secundària i batxillerat de Barcelona, la dansa de creació contemporània per motivar-los en l’expressió artística.

El projecte també inclou la participació de les Escoles Municipals de Música de Barcelona, que adapten la música per a cada edició i que la interpretaran en directe durant la cloenda del programa Tot Dansa que tindrà lloc a final del curs 2019-2020.

Tot Dansa és un projecte educatiu creat fa més de vint anys per part de l’Ajuntament de Barcelona que s’adreça a alumnat de centres educatius de secundària i de batxillerat públics de la ciutat i que té com a objectiu específic la promoció de la dansa contemporània, com a forma d’expressió artística, entre l’alumnat dels centres participants.

Dimecres 20 de maig de 2020, al Mercat de les Flors (carrer Lleida, 59), a les 11.00 hores i a les 18.00 hores, en dues sessions, a càrrec dels participants, tindrà lloc la cloenda del projecte Tot Dansa 2020, com a culminació de tot el treball educatiu, creatiu i artístic que es desenvolupa durant aquest curs 2019-2020.

Compartiu aquest contingut