Nou Camí Escolar, Espai Amic a l’escola Sant Gregori

Divendres 27 de setembre de 2019, de 15.30 h a 17.00 h, tindran lloc diferents activitats per celebrar la posada en marxa d’un nou Camí Escolar, Espai Amic a la ciutat que donarà servei, en aquest cas, a l’alumnat i comunitat educativa de l’escola Sant Gregori (carrer Carles Riba, 11), al barri de Sant Gervasi – La Bonanova, districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Aquest nou camí escolar, espai amic ofereix un recorregut identificat amb senyalització viària específica (horitzontal i vertical), per anar o tornar a peu del centre educatiu, sol o en grup, de manera autònoma, saludable, segura i sostenible.

La creació d’aquest camí escolar, espai Amic de l’escola Sant Gregori s’impulsa conjuntament amb la implicació de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona; Districte de Sarrià – Sant Gervasi; direcció, professorat, alumnat i famílies del centre educatiu; Servei d’Educació per a la Mobilitat Segura de la Guàrdia Urbana i Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat. A més, té la col·laboració també d’entitats, botigues i comerços amics d’aquest nou camí escolar, espai amic.

Amb aquesta inauguració, al districte de Sarrià – Sant Gervasi, un total de 22 escoles gaudeixen de Camí Escolar, Espai Amic.

Programa festiu previst

  • 15.30 h. Presentació a càrrec de representants de tots els agents implicats.
  • 16.00 h. Xocolatada

Ciutat propera als nois i noies de la ciutat

Els Camins Escolars, Espais Amics ajuden a impulsar i promoure una ciutat més propera als nois i noies, fomenta la responsabilitat i el respecte, impulsa la convivència i la mobilitat sostenible i prioritza la qualitat de vida de les persones i el respecte per l’entorn social i ambiental i formen part de les polítiques municipals de sensibilització, convivència i educació viària adreçades a l’alumnat de la ciutat, a les seves famílies, als centres educatius i, en general, a tota la ciutadania.

Compartiu aquest contingut