Presentació en línia del Procés Participatiu de la Ciutadania Adolescent

El tret de sortida al Procés Participatiu de la Ciutadania Adolescent de Barcelona, amb una presentació telemàtica del projecte i sessió de treball amb el professorat i equips directius dels centres educatius participants, i amb els tècnics i tècniques d’Educació i Democràcia Activa dels diferents districtes de la ciutat, va tenir lloc el 26 de novembre.

Aquest procés participatiu és la continuació de les anteriors 25 edicions de l’Audiència Pública a les noies i els nois de Barcelona, que es va crear l’any 1994.

La jornada va ser presentada per les persones referents tècniques de l’Institut Municipal d’Educació, del Consorci d’Educació, amb el suport de l’àmbit municipal de Democràcia Activa. A continuació, la cooperativa *estel, que dóna suport i acompanya el projecte municipal, va presentar els integrants de  l’equip de coordinació i dinamització del procés, i va exposar-ne el calendari previst, així com la metodologia i eines participatives que es pretenen implementar en aquesta primera edició pilot en el nou format, que no canvia però d’objectiu: fer sentir la veu dels i les adolescents de Barcelona com a ciutadans, no només del futur, sinó sobretot del present.

Compartiu aquest contingut