Sis noves entitats amplien l’oferta gratuïta del Consell d’Innovació Pedagògica

Dimecres 6 d’octubre, la Sala Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona ha acollit l’acte de signatura de convenis de col·laboració entre l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) i les noves entitats que accedeixen aquest curs 2021-2022 al Consell d’Innovació Pedagògica (CIP).

Aquestes entitats sumaran les seves activitats al catàleg de propostes educatives singulars del CIP, generades per entitats de la ciutat sense discriminació en l’accés gràcies a la seva gratuïtat.

Amb les noves incorporacions d’Associació cultural Kids & Cat, Associació cultural MODIband, Biohabita!, Blue Globe Media, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i Fundació Photographic Social Vision, el Consell d’Innovació Pedagògica compta amb 152 entitats membres.

Aquestes sis entitats han obtingut el Segell de qualitat que atorga el CIP, procés fet en col·laboració de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna. Aquest procés és imprescindible per formar part del CIP i la seva obtenció avala la qualitat de l’entitat en el seu vessant pedagògic i educatiu i, conseqüentment, la seva entrada a la xarxa del CIP.

Qualitat, equitat i participació

Durant l’acte de signatura del conveni, el regidor d’Educació Pau Gonzàlez Val ha donat la benvinguda a les noves entitats que s’incorporen aquest curs al CIP i ha recordat el seu compromís amb les tres línies d’actuació del CIP: qualitat, equitat i participació.

El regidor d’Educació també ha agraït a les noves entitats la iniciativa que han tingut per formar part del CIP, així com el compromís que prenen per l’educació a Barcelona i per la seva aportació al Programa Gratuïtats-CIP, en un nombre de places gratuïtes dirigides als centres de complexitat de Barcelona.

Compartiu aquest contingut