Sorteig d’activitats educatives a través del Programa d’Activitats Escolars (PAE)

Les activitats educatives que ofereixen les més de 180 entitats que integren el Consell d’Innovació Pedagògica (CIP) es posen a l’abast dels centres educatius de la ciutat a través del Programa d’Activitats Escolars (PAE).

Algunes d’aquestes activitats tenen moltíssima demanda, i per tal que els centres educatius hi tinguin un accés més equitatiu, el Consell d’Innovació Pedagògica (CIP) organitza l’adjudicació de places a través d’un sorteig.

Al llarg de diversos cursos, fins a 5 entitats membres del CIP han utilitzat el sistema de sorteig: L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, l’Institut Barcelona Esports (IBE), el Gran Teatre del Liceu i el Mercat de les Flors. Des del curs 2017-18, les 3 entitats que oferien part de les seves activitats a través del sistema de sorteig han estat l’Institut Barcelona Esports (IBE), L’Auditori de Barcelona i el Palau de la Música Catalana.

Les dues entitats que participen del sorteig el curs 2020-21 són L’Auditori de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports (IBE). Les dates de sorteig previstes són les següents:

– Dilluns 7 de setembre: L’Auditori de Barcelona.

La preinscripció es va iniciar el dijous 25 de juny (a partir de les 9 h) i finalitzarà el divendres 4 de setembre (fins a les 14 h).

– Dimecres 18 de setembre: Institut Barcelona Esports (IBE).

La preinscripció s’inicia el dimecres 9 setembre (a partir de les 9 h) i finalitzarà el dijous 17 de setembre (fins a les 14 h).

Compartiu aquest contingut