Setmana del Cervell

Col left

De l’11 al 15 de març de 2019, amb motiu de la Setmana Mundial del Cervell, es durà a terme un programa de xerrades adreçades a l’alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres educatius públics i concertats de Barcelona.

Científiques i científics que investiguen sobre diferents aspectes de la neurobiologia es desplaçaran als centres educatius per oferir xerrades que permetran a l'alumnat conèixer de primera mà les línies d'investigació que se segueixen per aprofundir en el coneixement del cervell i dels sentits i per curar diverses malalties que afecten al cervell: l’esquizofrènia, la depressió i l’Alzheimer entre d’altres.

Podeu consultar les activitats al programa que s’adjunta. A les xerrades que s’hi relacionen, s’hi han sumat: El funcionament del cervell a través de les imatges, de Guadalupe Soria, de l’IDIBAPS i La malaltia d’Alzheimer, eines diagnòstiques per saber què passa al cervell, d’Anna Antonell, de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica.

Les activitats són gratuïtes,  s’adrecen a grups classe i tindran una durada aproximada d’una hora. Les places són limitades. Cada centre educatiu podrà demanar un màxim de dues xerrades. 

INSCRIPCIONS

Es podran fer del 10 al 28 de febrer de 2019 a través de la pàgina web del programa escolab: barcelona.cat/escolab.

Per formalitzar la inscripció cal fer el següent:  Entrar al web d'Escolab http://escolab.bcn.cat i identificar-se si ja s'és usuari, o registrar-se si encara no se n'és.  Anar a la pàgina d'activitats i cercar la xerrada que us interessa a través del cercador o introduir Setmana del Cervell, i es llistaran totes les xerrades disponibles (amb la icona + en verd).  Seleccionar la xerrada desitjada i omplir el formulari per completar la reserva.  Si la icona + és de color vermell, vol dir que la xerrada ja s'ha reservat i que, per tant, no està disponible. En aquest mateix lloc hi ha l'opció d'apuntar-se a la llista d’espera.

Per a més informació: setmanadelcervell@gmail.com

Xerrades per als centre educatius

Descarregar

Col right
Actualitat: 

Setmana mundial del cervell 2018

12/03/2018 - 16:44

Xerrades per als centres educatius. Del 12 al 16 de març

Documents d'interès

Compartiu aquest contingut