Visites familiars: El cel del Guinardó 2021

El Planetari Municipal és un equipament situat a l’Escola del Mar que ofereix activitats de coneixement i divulgació d’astronomia, una ciència tan antiga com la humanitat que sempre s’ha preocupat per saber com és la naturalesa que ens envolta i quin és el nostre lloc a l’Univers.

El Planetari s’obrirà alguns dissabtes al llarg de l' any per realitzar activitats destinades a famílies i particulars.

Continguts de la sessió:

  • 1. Què es pot veure des de la terra mirant al cel? Aprofitant la cúpula i l’Skyline de Barcelona s’explicaran diferents fenòmens que podem percebre a la vida quotidiana.
  • 2. El Sistema Solar i què hi ha més enllà: Els planetes, què ha succeït amb Plutó. Les estrelles que ens envolten.

A part d’aquests dos grans blocs, es parlarà sobre algun fenomen astronòmic d’actualitat.

Informació General:

Es realitzaran 2 sessions: la primera de 10 a 11h; la segona d’11.30 a 12.30h.
Capacitat màxima per sessió: 25 persones
Cost per persona: CONSULTAR (a abonar el mateix dia de la visita).
Sessió recomanada per a majors de 5 anys. 

Dates i com reservar:

Per realitzar la reserva s’ha d’enviar un correu electrònic a planetarimunicipal@bcn.cat, indicant: Nom, cognom, núm. de persones, districte o població i com us heu assabentat de la visita (nº de mòbil opcional). Les dates disponibles es comunicaran als interessats un cop s' hagin posat en contacte amb el Planetari per correu electrònic.
Important: Les places s’atorgaran per estricte ordre d’arribada de la sol·licitud. Un cop assignats a una o altre sessió, rebreu un correu de confirmació. Sol·licitar la visita no vol dir tenir una reserva en ferm. La reserva es fa oficial en el moment de rebre la confirmació.

Compartiu aquest contingut