Districte del'Eixample

Pausa

Quatre rues de Carnaval per fer volar la imaginació

De tot el calendari festiu, el carnaval és una de les festes amb més implicació de la gent. I això es veu sobretot als barris, on aquests dies s’organitzen desenes d’actes de tota mena. 

Sessions informatives sobre la preinscripció escolar

Durant el període de preinscripció escolar s'han organitzat sessions informatives i jornades de portes obertes perquè les famílies resolguin dubtes sobre el procés abans d'iniciar els tràmits.

Primers pressupostos participatius: la ciutadania decideix com millorar els barris

Els pressupostos participatius suposen el 5% de les inversions municipals previstes fins al 2023. Del 3 de febrer al 7 de juny, el veïnat podrà presentar les propostes i debatre, concretar i votar els projectes

Més educació pública a l’Eixample

El Col·legi Immaculada Concepció s’incorporarà a la xarxa pública d’educació el curs 2020-2021. Aquest centre educatiu, que fins ara era concertat, es converteix en la primera escola que passa de titularitat concertada a pública.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

El llegat de l’antic Cinema Urgell: més espai per al veïnat

24/02/2020 - 13:21 h

Urbanisme i infraestructures. El veïnat de Sant Antoni estrena un jardí públic amb una zona de jocs i verd per passejar-hi.

Ecofeminisme, feminisme, ecologisme, 8M, Dia Dones 2020, Barcelona

L'ecofeminisme és la resposta

24/02/2020 - 13:03 h

El lema d'aquest 8 de març és un clam per la sostenibilitat de les vides, les de les dones i les del planeta. Una simbiosi entre les lluites feminista i ecologista.

AiguArt 2020

Celebrem el Dia Mundial de l’Aigua durant tot el mes de març

24/02/2020 - 10:41 h

AiguArt. Arriba una nova edició de l’AiguArt, el cicle d’activitats que reivindica la importància de l’aigua a través de l’art. El festival s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua el 22 de març.

El comerç de la ciutat se suma a la Barcelona Opportunity Week, una setmana amb descomptes

21/02/2020 - 15:09 h

COMERÇ. Del 21 de febrer a l’1 de març, el teixit comercial de Barcelona s’uneix a la campanya coordinada per Turisme de Barcelona, que busca oferir propostes de valor als visitants que tenien previst venir a la ciutat durant el...

Agenda

A Barcelona fem urbanisme de gènere

Exposició. Exposició sobre urbanisme amb perspectiva de gènere al CC Cotxeres Borrell, amb plafons que parlen de l'urbanisme de la vida quotidiana, de les marxes exploratòries i alguns exemples de transformacions amb perspectiva de gènere.

Quan:
Del 02/03/2020 al 21/03/2020
On:
Centre Cívic Cotxeres Borrell

El bosc de Haquivaqui

Teatre infantil. L'estudi noruec Qvisten Animation ha convertit el conte en una pel·lícula musical on els personatges cobren vida gràcies a la tècnica de la stop-motion.

Quan:
28/02/2020
On:
Espai Escènic Tísner - Centre Cívic Cotxeres Borrell

Barcelona Districte Cultural: Assassinat al club

Teatre. Ni premeditació, ni traïdoria. Us presentem un crim gens organitzat.

Quan:
28/02/2020
On:
Centre Cívic Urgell

Músiques en femení: Nerea Bassart trio

Música. En aquest concert presentarà temes inèdits amb sonoritat funk/soul del seu nou àlbum Soroll, que sortirà a inicis del 2020.

Quan:
28/02/2020
On:
Centre Cultural La Casa Elizalde

Us pot interessar

Webs d'interès