Districte del'Eixample

Pausa

L'Eixample commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, un any més, l'Eixample se suma a la celebració amb un acte central l'1 de desembre i un ampli ventall d'activitats.

Noves instal·lacions lumíniques a la Fira de Nadal de la Sagrada Família i a la Fira de Reis de la Gran Via

Un nou atractiu artístic, una experiència centrada en mòduls lluminosos de formes geomètriques que conviden a interactuar-hi.

El 25N a l'Eixample

Les entitats i equipaments de l'Eixample han preparat un intens programa d'activitats per commemorar el 25N, Dia Internacional contra la violència envers les Dones. Exposicions, tallers, espectacles, xerrades i l'acte central en són algunes propostes. Participa-hi!

A Barcelona, com a casa

A casa, sabem fer equip. Cuidem el que compartim, llencem cada cosa al seu contenidor i deixem les coses al seu lloc. Barcelona també és casa nostra.

Torna el circuit Barcelona Districte Cultural

La 14a edició omple de teatre, música, dansa, circ i cinema familiar els centres cívics de la ciutat. A l'Eixample, hi participen el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, el Centre Cívic Urgell i el Centre Cívic Cotxeres Borrell.

Vila Veïna per cuidar en xarxa i des de la proximitat

El servei de VilaVeïna acompanya les persones cuidadores i totes aquelles que necessiten ser cuidades. Ara podeu accedir-hi directament al barri de la Dreta de l’Eixample, amb diversos horaris d’atenció a l’Espai de Gent Gran Carlit.

Activada la fase d'excepcionalitat del Protocol per sequera

Reduir el consum d'aigua i el malbaratament està a les nostres mans. Cada gest és important, cada gota compta!

Rep al correu el butlletí de l'Eixample

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. Consulta els que tens més a prop!

Com aparcar les motos? T'expliquem com fer-ho

Cal recordar que està prohibit aparcar en voreres de menys de 3 metres d’amplada ni a les voreres de carrers de plataforma única, si no fan més de 3 m d'ample.

Punt de Defensa dels Drets Laborals

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

Notícies

Presentat l'informe "La salut a Barcelona"

29/11/2023 - 10:06 h

Salut. S’hi destaca la millora gradual dels indicadors econòmics i de salut, però s'hi assenyala un augment en el nombre de denúncies per violències en la infància i l’adolescència.

Obres del tramvia a la Diagonal

Afectacions a la mobilitat a la Diagonal, entre els carrers de Lepant i Nàpols, per les obres del tramvia

28/11/2023 - 09:15 h

Obres. Els treballs de pavimentació a l’avinguda Diagonal comportaran afectacions als carrers d'Aragó, Sardenya i Sicília.

Els aparcaments subterranis inclouran activitats logístiques

27/11/2023 - 14:09 h

Mobilitat i transports. L’objectiu és alliberar l’espai públic i agilitar el repartiment de mercaderies.

lunes (rojo); dimarts (verd fosc); dimecres (taronja); dijous (groc); divendres (verd clar)

Mobles i trastos vells, el dia que toca

27/11/2023 - 09:30 h

Sostenibilitat. Als barris de l’Eixample, els mobles i trastos vells es recullen dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres (consulteu mapa) entre les 20 i les 22 h.

Caballé i Mercury, homenatjats en un nou mirador a les Glòries

27/11/2023 - 08:28 h

Memòria democràtica. El mirador s'emplaçarà en un nou espai entre el carrer de Los Castillejos i la plaça de les Glòries Catalanes.

Aprovació provisional de la nova taxa de terrasses

24/11/2023 - 15:00 h

Espai públic. S'elimina la bonificació del 75% vigent des de la pandèmia i s'introdueix un nou escalat progressiu a la taxa aprovada al desembre del 2019.

En marxa el desplegament de les zones d'usos compartits per a gossos

24/11/2023 - 10:23 h

Benestar animal. Són carrers, places, rambles o parcs on els animals podran anar deslligats en determinades franges horàries, sempre preservant la convivència amb la resta d’usuaris i usuàries.

L'Eixample commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

23/11/2023 - 11:05 h

Inclusió. El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, un any més, l'Eixample se suma a la celebració amb un acte central l'1 de desembre i un ampli ventall d'activitats.

Us pot interessar

Webs d'interès