A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Districte del'Eixample

Una exposició per passejar entre els futurs eixos verds i places de l’Eixample

Fins al 28 de maig es podrà visitar al Fossat del Mercat de Sant Antoni.

Concurs de microrelats al comerç de l'Eixample

El comerç de l'Eixample esdevé el protagonista d'aquest concurs de microrelats. De l’1 al 31 de maig, participa-hi i guanya llibres i entrades per anar al teatre, a concerts o a museus.

Nou cicle Vides a l'aire sobre mobilitat sostenible

Del 10 de maig al 2 de juny, el projecte comunitari Camí Amic ens proposa gaudir d'un programa d'activitats centrat en la bicicleta i els vehicles de mobilitat personal (VMP).

Aquesta primavera Vine a moure al parc

Gaudeix d'un ampli ventall d’activitats gratuïtes i per a totes les edats en un dels indrets més carismàtics de l'Eixample, el Parc de Joan Miró.

Cuidem Sant Antoni, no embrutem el barri

Es demana la responsabilitat de la ciutadania, recordant al veïnat que no s’han de deixar els residus al terra i que cal reciclar el paper i el cartó, els envasos de plàstic i el vidre als contenidors adients.

Rep al correu el butlletí de l'Eixample

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Com aparcar les motos? T'expliquem com fer-ho

Cal recordar que està prohibit aparcar en voreres de menys de 3 metres d’amplada ni a les voreres de carrers de plataforma única, si no fan més de 3 m d'ample.

Punt de Defensa dels Drets Laborals

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

El Punt d'Informació per a l'Orientació i la Recerca de Feina segueix donant servei

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample, ubicat a la planta baixa de la Seu del Districte, ofereix ara serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Notícies

Consell de Barri de la Sagrada Família el 23 de maig

17/05/2022 - 09:59 h

Participació. Tindrà lloc el dilluns 23 de maig, a les 18.30 h, al Casal de Barri l'Ateneu el Poblet (Nàpols, 268). Consulta l'ordre del dia i les formes de participació.

IX Mostra d'Art Jove de l'Eixample

17/05/2022 - 09:58 h

Lleure. La IX Mostra d'Art Jove de l'Eixample, que tindrà lloc del 16 de maig al 5 de juny, oferirà diverses exposicions artístiques i jornades d'arts escèniques que es podran gaudir a diferents espais i equipaments del districte

L’Esquerra de l’Eixample celebra la Festa de la Primavera

17/05/2022 - 09:05 h

Lleure. Del 19 al 29 de maig, l'Esquerra de l'Eixample celebra la seva festa primaveral amb un cicle d'activitats per a tots els públics. Ja pots consultar el programa!

Obert el termini per sol·licitar el Fons d’Infància 0-16

16/05/2022 - 15:24 h

Serveis Socials. És una prestació destinada a famílies en situació de vulnerabilitat amb infants a càrrec. El termini per sol·licitar l’ajut acaba el 10 de juny.

Contes per sentir: contes adaptats per a famílies nouvingudes

16/05/2022 - 09:51 h

Cultura i lleure. El divendres 20 de maig, a les 17.30 h, la Biblioteca Fort Pienc acull l'activitat familiar 'Contes per sentir' amb una selecció de contes molt visuals i musicals adreçats especialment a famílies refugiades d...

Acte central del Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia a Barcelona

16/05/2022 - 09:48 h

LGTBI. La jornada, que tindrà lloc el 17 de maig a la plaça de la Vila de Gràcia, té l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de garantir els drets de les persones LGTBI.

Nou cicle d'activitats del Centre LGTBI de Barcelona

13/05/2022 - 10:02 h

LGTBI. No us perdeu les propostes del cicle 'Invisibilitats' i la gran Festa del Centre LGTBI, que tindrà lloc el dissabte 21 de maig i donarà el tret de sortida a la celebració de l'Orgullosa Barcelona.

Renova l’armari intercanviant la teva roba

13/05/2022 - 09:58 h

Sostenibilitat. Durant el mes de maig, gràcies a la iniciativa ‘Renova la teva roba’, podreu intercanviar les peces que ja no feu servir en diversos equipaments del districte i la ciutat.

Us pot interessar

Webs d'interès