Districte del'Eixample

El 26 de maig, Consell de Barri del Fort Pienc

Tindrà lloc el dijous 26 de maig, a les 18.30 h, a la sala d'actes del Casal de Barri Transformadors (c.Ausiàs Marc, 60). Consulta l'ordre del dia i les formes de participació.

Torna la Fira Modernista i la Festa Major de la Dreta

Amb cultura popular, música, comerç al carrer, activitats per a tots els públics, desfilades d'època, rutes modernistes... No t'ho perdis! Enguany, la 16a Fira Modernista està dedicada al pintor Hermen Anglada Camarasa.

Una exposició per passejar entre els futurs eixos verds i places de l’Eixample

Fins al 28 de maig es podrà visitar al Fossat del Mercat de Sant Antoni.

Concurs de microrelats al comerç de l'Eixample

El comerç de l'Eixample esdevé el protagonista d'aquest concurs de microrelats. De l’1 al 31 de maig, participa-hi i guanya llibres i entrades per anar al teatre, a concerts o a museus.

Nou cicle Vides a l'aire sobre mobilitat sostenible

Del 10 de maig al 2 de juny, el projecte comunitari Camí Amic ens proposa gaudir d'un programa d'activitats centrat en la bicicleta i els vehicles de mobilitat personal (VMP).

Aquesta primavera Vine a moure al parc

Gaudeix d'un ampli ventall d’activitats gratuïtes i per a totes les edats en un dels indrets més carismàtics de l'Eixample, el Parc de Joan Miró.

Cuidem Sant Antoni, no embrutem el barri

Es demana la responsabilitat de la ciutadania, recordant al veïnat que no s’han de deixar els residus al terra i que cal reciclar el paper i el cartó, els envasos de plàstic i el vidre als contenidors adients.

Rep al correu el butlletí de l'Eixample

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Com aparcar les motos? T'expliquem com fer-ho

Cal recordar que està prohibit aparcar en voreres de menys de 3 metres d’amplada ni a les voreres de carrers de plataforma única, si no fan més de 3 m d'ample.

Punt de Defensa dels Drets Laborals

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

El Punt d'Informació per a l'Orientació i la Recerca de Feina segueix donant servei

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample, ubicat a la planta baixa de la Seu del Districte, ofereix ara serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Notícies

10a edició del premi «Protagonistes del demà»

26/05/2022 - 09:47 h

Reconeixement. Els guardons s'entreguen en el marc de la celebració de la Fira Modernista i la Festa Major de la Dreta. L'acte de lliurament es va realitzar ahir, 25 de maig, a la seu del Districte de l’Eixample.

La T-mobilitat incorpora la T-casual

26/05/2022 - 09:30 h

Transport públic. La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, incorpora la T-casual d’1 zona.

Nou impuls a les cultures populars com a espais de cohesió social a la ciutat

26/05/2022 - 09:00 h

Cultura. És una nova mesura de govern del Pla de drets culturals de Barcelona.

Nova sessió de l'Audiència Pública del Districte

25/05/2022 - 08:57 h

Participació. Se celebrarà el 2 de juny, a les 18.30 h, de forma presencial i telemàtica. La sessió també serà retransmesa per streaming. Avança la teva participació!

Lectura a l'aire lliure amb el cicle 'Eixamplem lectures'

25/05/2022 - 08:30 h

Cultura i lleure. Un programa farcit d'activitats de promoció de la lectura a diferents espais exteriors de les biblioteques de l'Eixample del 28 de maig al 7 de juliol.

DESACTIVAT Avís preventiu contaminació PM10

Desactivat l’avís preventiu de contaminació per PM10

24/05/2022 - 11:01 h

Medi ambient i sostenibilitat. Les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica han registrat una disminució dels nivells de partícules en suspensió (PM10) que permeten desactivar l’avís.

Celebrem el Dia Internacional del Joc

24/05/2022 - 09:41 h

Lleure. L'Eixample celebra el Dia Internacional del Joc aquest divendres 27 de maig a la plaça del Fort Pienc.

La ciutadania de Barcelona, més feminista, oberta i animalista

24/05/2022 - 08:44 h

Ajuntament. Els resultats de l’Enquesta de valors socials 2021 també reflecteixen la desconfiança en les institucions i la pèrdua d’interès en la política i la religió.

Us pot interessar

Webs d'interès