Districte del'Eixample

Pausa

Festes d'aniversari als mercats del Ninot i Sant Antoni

Aquest mes farà un any que es va inaugurar el renovat Mercat de Sant Antoni i el Mercat del Ninot compleix el segle i quart de vida!

Finalitzen les obres del parc de les Glòries

Aquesta primera part del parc de les Glòries té més de 20.400 metres quadrats de superfície verda i més de 400 arbres. Es converteix així en un nou pulmó verd de la ciutat.

Un nou espai lúdic amb jocs d’aigua al parc de Joan Miró

Aquest estiu obrirà un nou espai amb jocs aquàtics per a nens i nenes de 0 a 12 anys al parc de Joan Miró, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. L’àrea d’esbarjo d’ús familiar substituirà la platja de l’Eixample, que fins ara s’habilitava als jardins de la Torre de les Aigües.

Guia DESAPRENENT

La guia DESAPRENENT, editada pel Districte de l'Eixample amb la col·laboració de les cooperatives Candela i CoeducAcció vol ser una eina de suport per incorporar la perspectiva de gènere a les aules.

Estrenem mapa de les vies ciclables de l'Eixample

El nou desplegable inclou un mapa detallat del districte, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Vols participar en la creació conjunta d'un espectacle de dansa?

22/05/2019 - 13:04 h

Dansa. Barris en Dansa, liderat per la companyia de dansa Iliacán/Álvaro de la Peña, aterra per primera vegada a l'Eixample per crear un espectacle professional amb ballarins no professionals.

Nova onada de suport i subvencions per a l’emprenedoria

21/05/2019 - 16:33 h

Ocupació i treball. Els ajuts es dirigeixen a persones que es fan autònomes, perquè tinguin un suport durant el primer any d’activitat.

Prop d’un milió d’euros de l’impost turístic per a nou projectes de ciutat

18/05/2019 - 09:35 h

Turisme. S’orienten a millorar la convivència i l’espai públic, fomentar la cultura i promoure el patrimoni de la ciutat.

Més sales d'estudi on preparar els exàmens

17/05/2019 - 13:47 h

Formació. Del 6 de maig al 20 de juny (incloent el cap de setmana previ a les PAU), es reforcen les sales d'estudi de Barcelona i els seus horaris. Troba la teva a prop de casa a un mapa on també veuràs, en temps real, els espais...

Agenda

Parlem amb... Alejandro Zambra

Literatura. L’autor conversarà amb Gonzalo Torné sobre el seu nou llibre Tema libre. Dimarts 28 de maig, a les 19h, a la Bib. Esq.Eix.-Agustí Centelles

Quan:
28/05/2019
On:
Biblioteca Esquerra de l'Eixample - Agustí Centelles

DocsBarcelona

Cinema. Descobriu el millor cinema documental, premiat internacionalment.

Quan:
Del 15/05/2019 al 25/05/2019
On:
CCCB, Aribau Club i Aribau Multicines

LLETRA PETITA. Vine i participa al "Llibre Gegant de contes de la Dreta de l'Eixample"

Tallers. Dissabte 1 de juny, a les 12h. Biblioteca Sofia Barat

Quan:
01/06/2019
On:
Biblioteca Sofia Barat

Torna el Tapantoni de primavera!

Gastronomia. En aquesta edició del Tapantoni, 54 establiments ofereixen les seves propostes de tapa amb beguda per 2,50 euros o un menú per 25 euros.

Quan:
Del 10/05/2019 al 26/05/2019
On:
Establiments del barri de Sant Antoni

Us pot interessar

Webs d'interès