Districte del'Eixample

Pausa

L'Esquerra de l'Eixample, a punt per a la Festa Major

El barri celebrarà les seves festes del 30 de setembre al 9 d'octubre i oferirà un programa lúdic i festiu amb un centenar de propostes per a tots els públics. No et perdis la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample!

Tallers de tardor als centres cívics

Hi trobaràs una ampli ventall d'activitats formatives: dansa, literatura, idiomes, gastronomia, noves tecnologies... Sigui quin sigui el teu interès, vine a aprendre i compartir als centres cívics de l'Eixample.

Inici de les obres dels eixos verds de l’Eixample

A partir del 16 d’agost s’inicien les obres dels quatre eixos verds a Consell de Cent, Girona, Rocafort i Comte Borrell, i quedarà definida la nova mobilitat per a aquests trams de carrer: es dona protagonisme als vianants i es fomenta una mobilitat més sostenible.

Afectacions a la mobilitat per les obres del tramvia

Aquest estiu continuen les obres per unificar la xarxa de tramvia a la ciutat a través de l’avinguda Diagonal. Afectaran diversos punts la mobilitat de la ciutat, amb alteracions del trànsit i canvis en la circulació de busos i bicis.

Cuidem Sant Antoni, no embrutem el barri

Es demana la responsabilitat de la ciutadania, recordant al veïnat que no s’han de deixar els residus al terra i que cal reciclar el paper i el cartó, els envasos de plàstic i el vidre als contenidors adients.

Rep al correu el butlletí de l'Eixample

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. Consulta els que tens més a prop!

Com aparcar les motos? T'expliquem com fer-ho

Cal recordar que està prohibit aparcar en voreres de menys de 3 metres d’amplada ni a les voreres de carrers de plataforma única, si no fan més de 3 m d'ample.

Punt de Defensa dels Drets Laborals

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

El Punt d'Informació per a l'Orientació i la Recerca de Feina segueix donant servei

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample, ubicat a la planta baixa de la Seu del Districte, ofereix ara serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Notícies

Portes obertes a l’energia sostenible

28/09/2022 - 08:52 h

Sostenibilitat. En el marc de la Setmana Europea de l'Energia sostenible, que se celebra del 26 al 30 de setembre, la ciutat ofereix visites gratuïtes a diferents equipaments i edificis que compten amb criteris d'eficiència...

L'Arxiu Municipal de Barcelona organitza l'activitat familiar "Secrets d’un trencaclosques. La Barcelona de les joguines"

27/09/2022 - 17:50 h

Activitat familiar. L'activitat, dirigida a famílies amb nens i nenes d'entre 7 i 12 anys, es durà a terme a l'Arxiu Municipal del Districte de l'Eixample el dissabte 8 d'octubre, de 10 a 13 h.

Comença la temporada de mostres de comerç al carrer

27/09/2022 - 09:50 h

Comerç. Diversos eixos comercials i entitats de l'Eixample organitzen les primeres mostres de comerç al carrer d'aquesta tardor, algunes de les quals van acompanyades d'activitats gratuïtes i propostes lúdiques.

Noves propostes de tallers i espais de trobada de l'Aquí t'escoltem

23/09/2022 - 12:32 h

Joventut. Hi trobaràs activitats grupals, tallers i espais de reflexió per a joves de 12 a 20 anys. A l'Eixample, es fan a l'Edifici Transformadors i a la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.

Nova acció comunicativa als comerços dels eixos verds de l'Eixample

23/09/2022 - 10:41 h

Superilla Barcelona. Aquests dies un equip d'informadors ofereix atenció directa als comerços de la zona per resoldre dubtes i recollir opinions i necessitats.

Torna la Reparatruck a l'Eixample

22/09/2022 - 21:52 h

Sostenibilitat. Aquesta tardor la furgoneta de la Reparatruck torna a fer parada al costat del Punt Verd del Mercat de Sant Antoni per ajudar-te a reparar els teus petits electrodomèstics, aparells electrònics i bicicletes.

Més de 40.000 arribades i sortides d'autocars a l'Estació Barcelona Nord

21/09/2022 - 17:49 h

Tanca la temporada d'estiu amb un 48% més d’expedicions que l’any passat i iguala les xifres prèvies a la pandèmia.

L'Esquerra de l'Eixample, a punt per a la Festa Major

21/09/2022 - 11:00 h

Festa Major. Del 30 de setembre al 9 d'octubre, el barri es prepara per celebrar la seva festa grossa amb un tou d'activitats culturals, lúdiques i festives per a totes les edats.

Agenda

Exposició "La Barcelona desconeguda"

Quan:
Des de 15/09/2022 al 15/01/2023
On:
Espai Línia

71a Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern

Quan:
Des de 16/09/2022 al 03/10/2022
On:
Passeig de Gràcia entre Pl Catalunya i Consell de Cent

Us pot interessar

Webs d'interès