Districte del'Eixample

Pausa

Novembre violeta contra la violència masclista

Amb motiu de la commemoració del 25N, els diferents equipaments del districte han programat diverses activitats que s'allargaran durant tot el mes de novembre. Aquest any el programa posa l’accent en una visió intercultural, presentant la XIV edició del Premi 25 de Novembre que té per lema “BCN Antimasclista i Intercultural”.

Obre l'Ateneu el Poblet

La Sagrada Família guanya 1.350 metres quadrats de nou equipament cívic als baixos del carrer Nàpols 268-270, un nou espai de gestió comunitària amb auditori, bucs d’assaig, aules per fer activitats i espais de trobada.

Una gran oreneta fa niu als jardins de la Indústria

Una gran oreneta de fusta natural ha tocat terra i ha convertit els jardins en la seva llar envoltada d'altres petites orenetes, cabanes de fusta i ovelles que creen un entorn lúdic singular destinat a la mainada.

 

El nou Transformadors s'obre al barri

 Un casal de barri, un espai per a gent gran i un Punt infoJOVE -que obrirà a la primavera de 2020- són els nous espais que guanya el Fort Pienc.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

Torna el Tapantoni de tardor

15/11/2019 - 10:16 h

Del 15 de novembre a l’1 de desembre, se celebra una nova edició de Tapantoni, la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni de Barcelona, organitzada per Sant Antoni Comerç.

Zona de baixes emissions: tot el que cal saber

14/11/2019 - 17:25 h

Contaminació. Comença una campanya informativa sobre la zona de baixes emissions, que entrarà en vigor l’1 de gener de 2020.

Ajuntament de Barcelona

El pressupost per al 2020 supera el primer tràmit

14/11/2019 - 13:55 h

Economia. S’aprova inicialment la proposta de previsió econòmica per al proper exercici.

Recorregut Cursa de la Dona 2019

Alteracions a la mobilitat amb motiu de la Cursa de la dona 2019

14/11/2019 - 13:28 h

Mobilitat. El matí de diumenge 17 de novembre se celebra aquesta prova esportiva popular, per aquest motiu hi haurà alteracions a la mobilitat de vehicles i persones.

Agenda

Coreixample dedica la passarel·la de comerç al món del circ

Comerç. La nit assenyada per a Coreixample és el pròxim dissabte 16 de novembre a les 20 hores davant de La Pedrera, al carrer Provença entre Pau Claris i Passeig de Gràcia. 

Quan:
16/11/2019
On:
c. Provença (entre Pau Claris i Pg de Gràcia)

Xerrada: Seguretat a la llar

Xerrada. A càrrec de les infermeres Vanessa Valls i Marta Alonso del CAP Manso EAP Via Roma.

Quan:
19/11/2019
On:
Centre Cívic Casa Golferichs

L'aventura de conèixer. Cuidar de la natura, cuidar de la nostra salut

L'aventura de conèixer. L'importància de conviure amb la natura pel bé de la nostra salut Divendres 15 de novembre. A càrrec de la Lola Gonzàlez. Aforament limitat

Quan:
15/11/2019
On:
Biblioteca Fort Pienc

Danses urbanes als centres cívics

Espectacles. La dansa urbana és una de les protagonistes de la tardor, amb el festival HOP i el nou cicle de "Territori en dansa".

Quan:
22/11/2019
On:
Centre Cívic Tomasa Cuevas - Les Corts

Us pot interessar

Webs d'interès