Districte del'Eixample

Pausa

Festa Major del Poblet

La Festa Major de la Sagrada Família pren el relleu a Sant Jordi i la Setmana Santa convidant-nos a gaudir dels carrers del barri amb activitats per a grans i petits i de cultura popular.

Roses contra l'oblit

Amics de la Gent Gran llança la campanya de sensibilització Roses Contra l’Oblit per convertir la tercera causa de discriminació social, l’edatisme, en un motiu d’orgull.

Finalitzen les obres del parc de les Glòries

Aquesta primera part del parc de les Glòries té més de 20.400 metres quadrats de superfície verda i més de 400 arbres. Es converteix així en un nou pulmó verd de la ciutat.

Un nou espai lúdic amb jocs d’aigua al parc de Joan Miró

Aquest estiu obrirà un nou espai amb jocs aquàtics per a nens i nenes de 0 a 12 anys al parc de Joan Miró, al barri de la Nova Esquerra de l’Eixample. L’àrea d’esbarjo d’ús familiar substituirà la platja de l’Eixample, que fins ara s’habilitava als jardins de la Torre de les Aigües.

Guia DESAPRENENT

La guia DESAPRENENT, editada pel Districte de l'Eixample amb la col·laboració de les cooperatives Candela i CoeducAcció vol ser una eina de suport per incorporar la perspectiva de gènere a les aules.

Estrenem mapa de les vies ciclables de l'Eixample

El nou desplegable inclou un mapa detallat del districte, normatives i consells per circular-hi correctament en bicicleta, vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes.

Estigues sempre informat del que passa al teu districte

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Notícies

El Poblet et convida a la festa!

23/04/2019 - 15:06 h

Festa Major. Entre el 26 d'abril al 5 de maig, es concentra el gruix de la programació de la Festa Major de la Sagrada Família.

Si l’encertes, l’endevines. Busca frases fetes en català al voltant de Sant Antoni

23/04/2019 - 12:43 h

Llengua. El veïnat podrà participar en un concurs amb premis que consistirà a endevinar les frases fetes amagades darrere de cada il·lustració exposada.

Més sales d'estudi on preparar els exàmens

23/04/2019 - 11:32 h

Formació. Del 6 de maig al 20 de juny (incloent el cap de setmana previ a les PAU), es reforcen les sales d'estudi de Barcelona i els seus horaris. Troba la teva a prop de casa a un mapa on també veuràs, en temps real, els espais...

Dos-cents sant Jordis custodien Barcelona

23/04/2019 - 09:03 h

Sant Jordi. Sant Jordi és una de les figures més representades en els carrers i les façanes de diversos edificis barcelonins.

Agenda

Passejada amb barret a la Rambla de Catalunya

Oci. La passejada comença a les 12 del migdia a la Rambla de Catalunya amb Diagonal al voltant de l'escultura de la Girafa Coqueta i finalitza al costat de la Gran Via, on és l’escultura del Toro Pensant.

Quan:
28/04/2019
On:
Rbla de Catalunya amb Diagonal

Per què sobirania alimentària?

Consum. ¿Quins són els reptes a superar? ¿Quin paper pot jugar una iniciativa com un súper cooperatiu des del punt de vista de la sobirania alimentària?

Quan:
24/04/2019
On:
Espai de Consum Responsable - Oficina Municipal d'Informació al Consumidor

ART PHOTO BCN: Woman go no'gree

Exposició. ART PHOTO BCN és un festival de fotografia especialitzat en l'activació del circuit artístic i la incursió de nous valors creatius.

Quan:
Del 26/04/2019 al 27/05/2019
On:
Centre Cívic Sagrada Família

Reaccions al·lèrgiques greus (anafilaxi): causes, factors de risc i tractament

Salut. Conferència a càrrrec de Rosa M Muñoz, metge especialista en Al·lergologia de l’Institut Clínic Respiratori de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Quan:
25/04/2019
On:
Hospital Clínic i Provincial

Us pot interessar

Webs d'interès