Districte del'Eixample

Pausa

L'Esquerra de l'Eixample, a punt per a la Festa Major

El barri celebrarà les seves festes del 30 de setembre al 9 d'octubre i oferirà un programa lúdic i festiu amb un munt de propostes per a tots els públics. No et perdis la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample!

Tallers de tardor als centres cívics

Hi trobaràs una ampli ventall d'activitats formatives: dansa, literatura, idiomes, gastronomia, noves tecnologies... Sigui quin sigui el teu interès, vine a aprendre i compartir als centres cívics de l'Eixample.

Inici de les obres dels eixos verds de l’Eixample

A partir del 16 d’agost s’inicien les obres dels quatre eixos verds a Consell de Cent, Girona, Rocafort i Comte Borrell, i quedarà definida la nova mobilitat per a aquests trams de carrer: es dona protagonisme als vianants i es fomenta una mobilitat més sostenible.

Afectacions a la mobilitat per les obres del tramvia

Aquest estiu continuen les obres per unificar la xarxa de tramvia a la ciutat a través de l’avinguda Diagonal. Afectaran diversos punts la mobilitat de la ciutat, amb alteracions del trànsit i canvis en la circulació de busos i bicis.

Cuidem Sant Antoni, no embrutem el barri

Es demana la responsabilitat de la ciutadania, recordant al veïnat que no s’han de deixar els residus al terra i que cal reciclar el paper i el cartó, els envasos de plàstic i el vidre als contenidors adients.

Rep al correu el butlletí de l'Eixample

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. Consulta els que tens més a prop!

Com aparcar les motos? T'expliquem com fer-ho

Cal recordar que està prohibit aparcar en voreres de menys de 3 metres d’amplada ni a les voreres de carrers de plataforma única, si no fan més de 3 m d'ample.

Punt de Defensa dels Drets Laborals

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

El Punt d'Informació per a l'Orientació i la Recerca de Feina segueix donant servei

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample, ubicat a la planta baixa de la Seu del Districte, ofereix ara serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Notícies

Es posa en marxa l'Escola de Salut de la gent gran de la Dreta de l'Eixample i el Fort Pienc

30/09/2022 - 10:30 h

Gent Gran. El cicle d'activitats s'inaugurarà aquest dilluns, 3 d'octubre i s'estendrà fins a mitjan de desembre.

Plenari del Consell de Districte el 6 d'octubre

30/09/2022 - 09:43 h

Plenari. La propera sessió del Consell del Districte serà presencial, a les 18.30 hores, a la sala de plens de la seu del Districte (c. Aragó, 311). També es podrà seguir en directe per streaming.

Afectacions a la Gran Via pels treballs de perllongament de la línia L8 d'FGC

30/09/2022 - 09:37 h

Mobilitat. El tram afectat serà a la Gran Via de les Corts Catalanes, entre el carrer Llançà i Vilamarí. Està previst que els treballs comencin dilluns, 3 d'octubre.

Noves àrees de joc accessibles a la ciutat

29/09/2022 - 10:25 h

Ciutat accessible. A l'Eixample, s'ha ideat una nova àrea de joc accessible a l'interior d'illa de la carretera Antiga d'Horta, al Fort Pienc, i també està previst remodelar l'àrea infantil del Parc de Joan Miró.

Obre la nova Àrea d'Esbarjo de Gossos del parc de l'Estació del Nord

29/09/2022 - 09:33 h

Benestar animal. L'entrada en funcionament s'acompanyarà d'una campanya informativa i de sensibilització per garantir la convivència i el civisme.

S’afegeixen 25 noves brigades de barri per reforçar el servei de neteja a l’espai públic

28/09/2022 - 18:23 h

Neteja. A partir del 28 de setembre es comença a sancionar comerços que no compleixin la normativa de recollida de residus.

Sons de Ciutat apropa la música en viu als mercats i eixos comercials

28/09/2022 - 16:46 h

Comerç i mercats. La primera part del programa de Sons de Ciutat portarà sis actuacions a l'Eixample.

Cursa adaptada de l'Esquerra de l'Eixample

Segona cursa infantil adaptada de l'Esquerra de l'Eixample

28/09/2022 - 11:45 h

En el marc de la Festa Major de l'Esquerra de l'Eixample, la cursa tindrà lloc l'1 d'octubre a les 10 hores, davant l'edifici Estel (avinguda de Roma, entre Calàbria i Viladomat).

Us pot interessar

Webs d'interès