Districte del'Eixample

Sessió informativa sobre el perllongament de la línia Llobregat – Anoia d'FGC

Tindrà lloc el dilluns 4 de juliol, a les 18 hores, a la seu del Districte (c.Aragó, 311). La sessió tractarà sobre les afectacions en l'àmbit de la futura estació Hospital Clínic-Urgell. Vine a participar-hi!

Festival Tangent 2022. Quinze nits d'estiu plenes d'art a l'Eixample!

Del 29 de juny al 22 de juliol, el sisè Festival de les Arts de l'Eixample recupera el format lliure de restriccions i omple quinze nits d'estiu de música, teatre, dansa i circ. Vibra amb les propostes culturals i de creació emergent més innovadores!

Cuidem Sant Antoni, no embrutem el barri

Es demana la responsabilitat de la ciutadania, recordant al veïnat que no s’han de deixar els residus al terra i que cal reciclar el paper i el cartó, els envasos de plàstic i el vidre als contenidors adients.

Rep al correu el butlletí de l'Eixample

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Barcelona activa et connecta

Barcelona Activa impulsa una nova campanya per donar a conèixer els serveis i programes de suport que ofereix a la ciutadania i a les empreses. Consulta els que tens més a prop!

Com aparcar les motos? T'expliquem com fer-ho

Cal recordar que està prohibit aparcar en voreres de menys de 3 metres d’amplada ni a les voreres de carrers de plataforma única, si no fan més de 3 m d'ample.

Punt de Defensa dels Drets Laborals

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

El Punt d'Informació per a l'Orientació i la Recerca de Feina segueix donant servei

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample, ubicat a la planta baixa de la Seu del Districte, ofereix ara serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Notícies

Plenari del Consell de Districte el 7 de juliol

01/07/2022 - 12:53 h

Plenari. El Consell de Districte se celebrarà en format presencial i virtual el 7 de juliol, a les 18.30 h, a la seu del Districte (c. Aragó, 311). Avança la teva participació!

Tot a punt per a la transformació de la Superilla Barcelona a l’Eixample

01/07/2022 - 09:19 h

Urbanisme. Al juliol començarà la primera fase dels treballs i a mitjan agost es posarà en marxa l’actuació de gran envergadura que convertirà els carrers del Consell de Cent, Girona, Rocafort i Comte Borrell en eixos verds.

Un congrés per situar la ciutat en l’àmbit de l’emprenedoria de base científica

01/07/2022 - 08:20 h

Empresa. L'esdeveniment, que tindrà lloc el 22 de setembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, servirà per analitzar reptes globals i econòmics i donar a conèixer les propostes de les empreses emergents sorgides d’universitats i...

Un estiu per redescobrir la Biblioteca Pública Arús

30/06/2022 - 15:13 h

Aquest estiu vine a conèixer un espai únic com és la Biblioteca Pública Arús a través de les visites guiades que hi organitza Cases Singulars alguns vespres de juliol, agost i setembre.

Nova guia per detectar i prevenir la violència sexual contra infants i adolescents

29/06/2022 - 12:15 h

Infància i adolescència. Les recomanacions s’han elaborat perquè les apliquin casals infantils, ludoteques i centres oberts de la ciutat.

Entra en vigor el nou Reglament de participació ciutadana, que actualitza els mecanismes de democràcia directa

29/06/2022 - 10:58 h

Participació. La nova norma segueix l'esperit del reglament aprovat el 2017.

Nous ajuts a la rehabilitació: més de 71 milions d’euros per fer una ciutat energèticament eficient

29/06/2022 - 10:20 h

Habitatge. L’objectiu és rehabilitar 15.000 habitatges en els propers tres anys.

Jornada de presentació de les càpsules formatives dels Punts Lila de l'Eixample

29/06/2022 - 09:30 h

Feminismes i dona. Aquest matí el Casal de Barri Espai 210 ha acollit la presentació de les càpsules formatives dels Punts Lila de l'Eixample, que serviran per a la formació en l’acompanyament i l’abordatge de les violències...

Agenda

Exposició 'Desbiada'

Quan:
Des de 09/05/2022 al 29/07/2022
On:
Centre LGTBI de Barcelona

Festival Tangent 2022: Espectacle "Spiralis", a càrrec de la Cia BOOL

Tangent 2022. Dansa

Quan:
21/07/2022
On:
Mercat de Sant Antoni, a la placeta de c/Tamarit, entre Borrell i Urgell

Us pot interessar

Webs d'interès