Districte del'Eixample

Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones a l'Eixample

Després de més d’un any en situació de pandèmia, recuperem l’extensa programació d’activitats culturals i de proximitat que des de les entitats, els serveis i els equipaments del districte preparem anualment al voltant del 25N.  

Consell de Barri de Sant Antoni el 24 de novembre

Aquesta sessió del Consell de Barri tindrà lloc de manera presencial a l'auditori de Calàbria 66 i també de forma telemàtica dimecres 24 de novembre a les 18.30 h. No cal inscripció prèvia.

Com aparcar les motos? T'expliquem com fer-ho

Cal recordar que està prohibit aparcar en voreres de menys de 3 metres d’amplada ni a les voreres de carrers de plataforma única, si no fan més de 3 m d'ample.

Rep al correu el butlletí de l'Eixample

Vols rebre informació sobre l’activitat de l'Eixample al teu correu electrònic? Subscriu-te al nostre butlletí i estaràs al dia de totes les novetats.

Punt de Defensa dels Drets Laborals

A partir del dimecres 29 de setembre, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa començaran a oferir atenció presencial al Districte de l’Eixample els dimecres de 16 a 20 h.

El Punt d'Informació per a l'Orientació i la Recerca de Feina segueix donant servei

El Punt d’Informació per a l’Orientació i la Recerca de Feina de l'Eixample, ubicat a la planta baixa de la Seu del Districte, ofereix ara serveis de forma telemàtica de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Estrenem mapa de les vies ciclables de l'Eixample

Tota la informació per moure’ns en bicicleta o vehicles de mobilitat personal per l’Eixample. Per una mobilitat més sostenible, per una ciutat més saludable.

Notícies

Carril bici Barcelona

Comencen les obres d'implantació de tres nous carrils bici

28/11/2021 - 10:55 h

Obres. El 29 de novembre comencen els treballs d'implantació de carrils bici a tres vies estratègiques: l'avinguda Diagonal, la gran via de les Corts Catalanes i la Ronda Guinardó.

Més de 8.500 noves places d’aparcament per a motos a la calçada

27/11/2021 - 11:18 h

Mobilitat i transports. Amb aquesta ampliació, que es porta a terme des de l’inici del mandat, es vol alliberar les voreres d’obstacles i preservar-les com a espais segurs i amables per a les persones que van a peu.

L'edifici de l'Ajuntament il·luminat de taronja.

Barcelona s'il·lumina de taronja en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

26/11/2021 - 17:49 h

L'edifici de l'Ajuntament, les seus dels Districtes i diferents fonts de la ciutat es vestiran de taronja per celebrar l'efemèride, el 3 de desembre.

Consell Ciutadà i Consell del Districte de l'Eixample el 2 de desembre

26/11/2021 - 13:13 h

Plenari. El Consell Ciutadà començarà a les 17.30 h i una hora més tard s'iniciarà el plenari del Consell de Districte.

Recollida de joguines de segona mà a la Sagrada Família

26/11/2021 - 11:06 h

Nadal. Entitats de la Sagrada Família han iniciat una campanya de recollida de joguines de segona mà destinada als nens i nenes del barri.

Mesures covid-19: s’estén l’ús del certificat covid

26/11/2021 - 11:04 h

Covid-19. La mesura estarà vigent a partir del 26 de novembre i durant catorze dies.

Afectacions a la mobilitat per la Cursa Jean Bouin

25/11/2021 - 10:49 h

Esports | Mobilitat. Diumenge 28 de novembre tenen lloc les curses Jean Bouin: quatre recorreguts amb sortida o arribada a l'avinguda de la Reina Maria Cristina que provoquen talls de trànsit a Montjuïc i al centre de la ciutat.

L'OMIC et recorda els consells per comprar de forma segura durant el Black Friday i el Cyber Monday

25/11/2021 - 09:48 h

CONSUM. Si teniu pensat comprar durant el Black Friday o el Cyber Monday, us recordem consells i recomanacions perquè pugueu fer-ho amb seguretat i responsabilitat.

Agenda

Sense resultats

Us pot interessar

Webs d'interès