Es celebra a la plaça del Fort Pienc.

Tangent. Circ contemporani. Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per a provar que la unió fa la força.

Els primers raigs del sol ens descobreixen a les Germanes Bambalas, cadascuna més presumida, juganera i coqueta, cadascuna a la seva manera,  sorpreses davant la presència del públic, s’esforcen per demostrar totes les seves habilitats però la seva obsessió per impressionar als presents els farà errar una vegada i una altra.

En els seus constants ensopecs mostraran una habilitat incomparable que, no obstant això, elles mateixes no acaben de valorar. Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per a provar que la unió fa la força i que són moltes les ocasions en què, encegats pels nostres objectius immediats, no apreciem prou les nostres accions.

Aquesta obra pretén donar valor a les petites metes que superem cada dia i, sobretot, demostrar que gairebé sempre el més valuós el trobem en el camí.

RESERVA DE PLAÇA aquí

Horaris


Els primers raigs del sol ens descobreixen a les Germanes Bambalas, cadascuna a la seva manera i, sorpreses davant la presència del públic, s´esforcen a demostrar les seves habilitats. Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per a provar que la unió fa la força i que són moltes les ocasions en què, encegats pels nostres objectius immediats, no apreciem prou les nostres accions i que, gairebé sempre, el més valuós el trobem en el camí.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Adreça:
Pl Fort Pienc, 4*5
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona