Es celebra a l'Auditori del Centre Cívic.

Tangent. Miss Koko-Jean, l’explosiva cantant de soul del grup The Excitements durant deu anys, torna als escenaris acompanyada d’una nova banda: The Tonics!

Miss Koko-Jean, l’admirada i descarada cantant de soul del grup The Excitements durant 10 anys, torna als escenaris amb The Tonics. El projecte neix al 2014 per fer tremolar els escenaris a ritme de soul i rhythm & blues amb els seus directes. Ara tornen per presentar Hairwhip, un EP que recopila alguns dels hits de la banda durant els seus concerts. El treball ha estat produït pel reconegut saxofonista barceloní Dani Nel·lo, que els acompanyarà en aquest concert com a músic convidat.  El so de Koko-Jean & The Tonics és fresc, excitant i explosiu. Us esperen grans dosis de soul, rhythm & blues i rock’n’roll que ben segur us faran moure l’esquelet.

Koko-Jean: veu – Anton Jarl: bateria – Víctor Puertas: hammond – Dani Baraldés: guitarra – Dani Nel·lo: saxo.

RESERVA DE PLAÇA aquí.

Horaris


Música soul

Koko-Jean: veu - Anton Jarl: bateria - Víctor Puertas: hammond - Dani Baraldés: guitarra - Dani Nel·lo: saxo

Miss Koko-Jean, l´explosiva cantant de soul del grup The Excitements durant deu anys, torna als escenaris acompanyada d´una nova banda: The Tonics! Amb ells ha gravat Hairwhip, produït pel reconegut músic barceloní Dani Nel·lo, que els acompanyarà en aquest concert com a saxofonista convidat. El so és fresc, excitant i definit per una química musical indubtable amb la seva nova banda. Us esperen grans dosis de soul, rhythm & blues i rock´n´roll que ben segur us faran moure l´esquelet

Centre Cívic Urgell

Adreça:
C Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
La Nova Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08036
Població:
Barcelona