Espectacles. L’actor Jaume Garcia Arija encarna la lucidesa i la bogeria de van Gogh.

L’actor Jaume Garcia Arija encarna Vincent van Gogh, un artista plenament conscient del que pretenia. Parla de l’amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, de la pintura i del món artístic.

I de la mateixa manera que s’interpel·la a si mateix, també s’adreça als espectadors. Tot plegat acompanyat per una proposta de videoart inspirada en les seves obres que proporciona una visió total i immersiva.

L’acció es desenvolupa entre la crisi de Borinage, quan van Gogh té 27 anys, i unes hores abans de la seva mort, als 37 anys.

Una obra d’Ever Blanchet inspirada a les Cartes a Theo i dirigida per Maria Clausó i Ever Blanchet.

Horaris


L´actor Jaume Garcia Arija encarna la lucidesa i la "bogeria" de Vincent Van Gogh, un artista plenament conscient del que pretén. Parla de l´amor, de la natura, de la seva preocupació per la humanitat, de la pintura i del món artístic. Alhora que ens parla d´ell, interpel·lant-se a si mateix, també ho fa amb l´espectador. Tot plegat recolzat amb una proposta de videoart inspirada en les seves obres, que proporciona una visió total i immersiva de l´espectacle.

L´acció es desenvolupa entre la crisi de Borinage, quan Van Gogh té 27 anys i unes hores abans de la seva mort, als 37 anys.

Autor: Ever Blanchet a partir de les cartes a Theo.
Traducció al català: Josep Maria Vidal
Interpretació: Jaume Garcia Arija
Direcció: Maria Clausó i Ever Blanchet

Teatre Gaudí de Barcelona

Adreça:
C Sant Antoni Maria Claret, 120
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona