Al pati interior d'illa

Tangent. Un sentit viatge musical des del gòspel fins la música africana, passant pel soul.

Sota aquest nom s’amaga un espectacular trio de veus negres, tres germanes d’ascendència ghanesa. The Sey Sisters ens convida a viure un sentit viatge musical des del gòspel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima gòspel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afrodescendents.

Horaris


Edna Sey, veu
Kathy Sey, veu i percussió
Yolanda Sey, veu
Albert Bartolomé, piano, teclat i saxo

"The Sey Sisters" ens convida a viure un sentit viatge musical des del gòspel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l´esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l´esperit i l´ànima gòspel. El seu nou àlbum Rise és una crida a la revolució personal i a l'acceptació individual i col·lectiva.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Centre Cívic Urgell

Adreça:
C Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
La Nova Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08036
Població:
Barcelona